DUŠICA JAKOVLJEVIĆ VIKALA USRED EMISIJE “Poslije 25 godina iskustva da doživim ovako nešto”, bivši zadrugar je potpuno IZBACIO IZ TAKTA (VIDEO)

Voditeljka emisije “Narod pita” u sklopu rijalitija “Zadruga”, Dušica Jakovljević, nije mogla da vjeruje šta je doživjela u večerašnjoj emisiji.

Nju je u emisiji potpuno izbacio iz takta Lepi Mića, sa kojim se raspravljala čitavih 15 minuta.

Mića, naime, nije želio da se zaustavi u izlaganju, iako mu je ona u više navrata govorila da stane, piše Blic.rs

– Nisam učesnik “Zadruge”, već voditelj i novinar Dušica Jakovljević – govorila je ona iznervirano.

– Ja pričam kako ja hoću, a ne kako ti kažeš – rekao je Mića, koji je u emisiji gledateljki koja se uključila u program govorio da “bježi tamo”, te joj arogantno poručivao “hajde, laku noć”.

– Mićo, ja sam ovdje voditelj. Ne možeš s gledateljkom ovako da razgovaraš. Ja ću zamoliti da u emisiji koju ja vodim vlada red, onako kako je potrebno. Mićo, molim te da nastavimo normalno sa emisijom – rekla je Dušica, pa dodala besno:

– 25 godina iskustva i svega što radim, ne pada mi na pamet da ovdje nekom govorim šta je moj posao! Minut ćutanja za nepoštovanja studija, ovdje su umrla sva pravila novinarske profesije, ovdje su zadrugari ti koji bi trebalo da odrede koliko će pričati i šta će reći, da li će izgovarati ružne riječi i ostalo!

Leave a Reply