NJU JE BULIĆ OSTAVIO ZBOG ANE ĆURČIĆ: S ovom plavušom je Aca živio 7 godina, OTKAZANO VJENČANJE?

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić priznali su da su obnovili ljubavnu vezu u kojoj su bili pre više od 25 godina.

Ovo njihovo priznanje naišlo je na osudu mnogih, jer je biznismen do juče pričao da je u vanbračnoj zajednici sa ženom koja u potpunosti razumije njegov i Anin prijateljski odnos i to što ju je podržavao tokom njenog boravka u “Zadruzi”.

Kako Kurir saznaje, Acina nevjenčana supruga zove se Anđela. Njih dvoje su bili zajedno sedam godina i navodno su za ovu godinu planirali vjenčanje, kako tvrde izvori. Sada su ti planovi pali u vodu, jer se umiješala Ana, koju mnogi fanovi ovog rijalitija prozivaju da je Anđeli uradila baš ono što je njoj uradila Anđela Đuričić kada joj je preotela Zvezdana Slavnića.

Bulić je svoju dojučerašnju partnerku otpratio sa Instagrama. Ona, inače, nije aktivna na ovoj društvenoj mreži, nema objava i prati je svega 238 ljudi. Na njenom profilu stoji sajt fudbalskog kluba “Radnički”, koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, te ima onih koji vjeruju da je kod njega bila i zaposlena.

– Anđela je u početku bjesnila zbog Bulićeve podrške Ani, ali je na kraju spustila loptu. Uvjerio ju je da joj pomaže isključivo kao prijatelj i da tu drugih emocija nema. Inače, nakon finala Bulić je doveo u svoju kuću u kojoj je živio sa Anđelom Anu i Milenu Kačavendu i tamo su popili kafu. Anđela je bila ljubazna, lijepo je razgovarala sa Anom, ali eto šta se samo nakon mjesec dana dogodilo – kaže naš izvor, koji dodaje da nije upoznat da li se Anđela iselila iz kuće ili će to uraditi u narednih nekoliko dana.

Kurir.rs

Leave a Reply