IZVRIJEĐALA ME PRED SVIMA NA SVOJOJ SLAVI: Evo šta je Dragana rekla o sukobu sa Cecom – Dotičnoj želim da snimi hit i nađe mir

Sukob Cece Ražnatović i Dragane Mirković važi za jedan od najvećih na estradi.

Estradna scena puna je intriga, a odnos koji već decenijama privlači pažnju javnosti jeste onaj između dvije folk pjevačice, Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Poznato je da njih dve nisu u dobrim odnosima još od devedesetih godina prošlog vijeka, iako se o tačnom razlogu samo spekulisalo. Pričalo se da je do sukoba došlo zbog toga što je Ceca svojim pojavljivanjem na javnoj sceni svrgnula Draganu sa trona najpopularnije pjevačice, ali njih dve to nikada nisu komentarisale.

Susret dvije pjevačice nakon mnogo godina dogodio se 2018. na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a, a o toj sceni i danas se priča.

“O, pa dobro veče. Je l’ se mi poznajemo ili se ne poznajemo?”, rekla je tada Dragana Ceci, koja je prolazila pored nje dok se vraćala sa snimanja svog dela novogodišnjeg programa.

“Pa ne znam, ti odluči. Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo”, odgovorila joj je Ceca, na šta se Dragana nadovezala:

“Ja sam odlučila i rekla ‘dobro veče’, a sad… Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste.”

Svaka je nakon toga otišla na svoju stranu, a nekoliko dana kasnije, na proslavi svoje krsne slave Sveti Nikola, Cecu su novinari upitali da prokomentariše ovu situaciju sa koleginicom. Ona je tom prilikom iznijela tvrdnje da je Dragana bila ta koja je nju, kako je navela, godinama komentarisala u lošem kontekstu.

“Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere. Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada ni za koga nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir”, rekla je tada Ceca.

Dvije godine kasnije, i Dragana se oglasila povodom situacije na RTS-u, ali i Cecine izjave.

“Da budem iskrena, ne znam u kakvim smo odnosima Ceca i ja. Ja ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Uglavnom, ono što mene čini mirnom i staloženom, to je da ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Ona jeste nešto prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. Žao mi je zbog toga, jer je to bilo bespotrebno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna.Ne vidim drugi razlog. Reći dobro veče, ne vidim da je to neki razlog da vas neko izvređa pred novinarima, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je to tako u tom trenutku osetila i želela, slobodno. Ja idem uzdignute glave, mogu svuda da prođem bez telohranitelja. Znam šta sam radila i govorila u životu i nemam razloga da se bilo čega plašim. Da li je nju neko nešto slagao i rekao nešto, pa je tako reagovala, ne znam, ali bih volela da znam“, rekla je Dragana tada za Nova.rs.

Leave a Reply