Prvi intervju Ace Bulića nakon što je Ana Ćurčić priznala da su u vezi! Pitali su ga i za ŽENU KOJU JE OSTAVIO ZBOG ZADRUGARKE, evo šta je rekao

Ana Ćurčić objavila je noćas u emisiji “Narod pita” da je u emotivnoj vezi sa Acom Bulićem, koji joj je bio podrška tokom učešća u “Zadruzi”. Njeno priznanje šokiralo je javnost, budući da su se predstavljali kao prijatelji protiv čijeg druženja njegova žena nema ništa, a sada ju je Bulić ostavio zbog Ane.

– Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uvjerenju da je mogla da nađe boljeg nekog (smijeh). Imamo tu konekciju dugi niz godina, poslije svega ovoga, poslije “Zadruge” i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvijek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči – rekao je Aca Bulić za Pink.rs, koji je poslije mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom djevojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

– Uvijek sam bio mišljenja da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, povjerenje, ta ljubav… Osjećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim.

Na molbu da objasni kako je došlo do toga da stavi tačku na odnos sa svojom ženom, za koju je pričao da protiv njegovog i Aninog “druženja” nema ništa protiv, Aca je rekao:

– Ja bih ipak te moje privatne stvari ostavio u domenu intime, mislim da nije ni mjesto ni vrjeme da pričam o tome – bilo je sve što je rekao, a na pitanje da li je Ana ljubavnica, odgovorio je:”Nije, nije”.

(Pink.rs)

Leave a Reply