OVO JE BIVŠA ŽENA ACE BULIĆA! Obnovio ljubav sa Anom Ćurčić, a poslije plejade PJEVAČICA, sa ovom zgodnom PLAVUŠOM dobio je djecu (FOTO)

Bizsnismen Dragan Aca Bulić u žižu interesovanja javnosti dospio je zbog rijaliti učesnice Ane Ćurčić, koja je ušla u šestu sezonu “Zadruge” zbog svog nevjenčanog supruga, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, međutim, njegova biografija je još devedesetih bila poznata javnosti.

Bulić, inače sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Bulića Juse, koji je u tom svijetu bio još od sedamdesetih godina, godinama je privlačio pažnju medija zbog svog emotivnog života i velikog broja dama sa estrada sa kojima je bio u vezi nakon kraha ljubavi sa Anom.

Naime, nakon manekenki Svetlane Dimitrić i Agnete Azirović i pjevačica Katarine Kaje Ostojić, Maje Nikolić i Dijane Janković, Aca se oženio i dobio dvoje djece, sina i kćerku, i to sa ženom potpuno van javne scene.

Bulić je inače nedavno postao i deda, kada je njegov sin Aleksandar dobio sina, a po svemu sudeći, više nije u braku sa odvažnom plavušom koja je uspjela da, bar na neko vrijeme, ukroti biznismenovo srce.

Podsjećanja radi, Ana Ćurčić je u emisiji “Narod pita” istakla da ona nije kriva za raskol Bulićevog odnosa sa izabranicom.

Aca Bulić

– To mora on da kaže, ja stvarno ne znam ništa i nemam veze sa tim. Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da… Ovdje nisam došla sa obezbjeđenjem, to je Acino, on ga ima godinama. To nema veze sa mnom – pravdala se Ana u emisiji.

Leave a Reply