SJAJAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE BEZ RIBANJA: Cijeli svijet je oduševljen jednostavnom idejom za lako uklanjanje mrlja (VIDEO)

Rerna treba da se čisti poslije svake upotrebe, kako na kraju ne bi stvorile tvrdokorne mrlje koje je teško oprati. Ali, da se ne lažemo, niko nema vremana to da radi, a uglavnom ljude i mrzi, pa svi čekaju da se ona zaprlja kako bi je očistili. Tada nastaje problem, jer moramo da utrošimo mnogo više vremena kako bi sve fleke uklonili. Ali, postoje neki trikovi i saveti koji mogu mnogo da vam olakšaju posao, piše Stvarukusa.rs.

Pomoću super trika zaboravite na ribanje rerne, sve što treba da uradite jeste da iskoristite jednu tabletu za sudove, vruću vodu i ubrus. U vreloj vodi rastvorite tabletu za sudove, pa sunđerom premažite rernu dobijenom tečnošću. Potrudite se da je lijepo nakvasite i to svuda. Zatim poređajte ubruse i ostavite da odstoji tako nekih sat vremena. Nakon tog vremena izvadite ubruse iz rerne, a većina tvrdokornih mrlja će se rastvoriti i sve što sada treba da uradite je da još jednom pređete sunđerom.

Leave a Reply