Ako ste često bolesni, OBRATITE PAŽNJU NA 1 DIO KUĆE: Jako je bitan za zdravlje vas i vaših ukućana

Osnova Feng Šui učenja je nesmetano cirkulisanje energije. Energija u kući utiče nazdravlje, ljubav, sreću, prosperitet. Jedan od osnovnih postulata ove filozofije je čistoća i urednost.

Kuću treba da održavate čistom, da se oslobodite viška stvari kako bi či energija mogla da cirkuliše. U kući postoji nekoliko zona- zona zdravlja, novca i ljubavi, a da bi donijele prosperitet, moraju da se aktiviraju i održavaju.

Zona zdravlja je najvažnija u kući, zbog toga se trudite da ova zona uvijek bude besprijekorno čista. Ako vi ili vaši ukućani imate zdravstvenih problema, onda je naročito važno da obratite pažnju na nju. Ona se nalazi u istočnom dijelu kuće.

Da biste tačno odredili gde se nalazi, stanite leđima okrenuti ulaznim vratima stana ili kuće, a zatim okrenite pogled udesno. Ovo će biti istočni sektor. Razvoj ovog dela, njegovo aktiviranje i kasnije održavanje čistoće pomoći će vam da postanete psihički i fizički otporniji, da ojačate imunitet, održavate dobro raspoloženje i motivaciju i vratite ljubav prema životu.

feng-shui-zima-featured-1

Pored čistoće, drugi uslov za jaku zdravstvenu zonu je dobro osvjetljenje. Ako nema prozora i prirodne svetlosti, onda postavie dobru rasvjetu kako bi prostor odisao toplinom, piše Krstarica.

Što se tiče boja, bijela, siva i zelena se mogu smatrati idealnim nijansama za ovu zonu. Možete je aktivirati i postavljanjem biljaka.

Leave a Reply