RUSKI ASTROLOZI VjERUJU DA ĆE 1 ZNAK U JULU IMATI UBJEDLJIVO NAJVIŠE SREĆE: Može doći do OGROMNOG NOVCA i uspjeha u LJUBAVI

Ruski astrolozi su imenovali glavnog srećnika u julu i to je upravo –Vaga. Predstavnici ovog horoskopskog znaka će se bolje snaći i u ljubavi i u finansijama od svih drugih. Biće posebni miljenici zvijezda, te se preporučuje da na pamet način iskoriste predstojeći period, koji je za njih i te kako povoljan, piše Stil.kurir.rs.

Univerzum će im sve dati veoma velikodušno. Mogu da računaju na naglo materijalno obogaćenje. Vaga će privući novac k sebi kao magnet. Odličan je period za ostvarivanje nekih poslovnih ciljeva ili pokretanje ličnog biznisa.

Takođe, pored karijernog rasta, jul može biti period uspjeha u ljubavnim vezama za one rođene pod ovim sazvežđem. Posebno za Vage koje su dugo same, postoji mogućnost da upoznate vrlo interesantu osobu, piše cluber.com.

Povoljan period u julu očekuje sei za Bikove, Ribe i Jarca. Uspjeh im neće pasti sa neba, ali ako se predstavnici ovih horoskopskih znakova fokusiraju na postizanje ciljeva, onda će sredina ljeta za njih postati izuzetno uspješna.

Leave a Reply