MAJA I BILAL NADMAŠILI SAMI SEBE! Pogledajte šta rade, Marinkovićevu ovakvu NIKADA niste vidjeli!

Maja Marinković i Bilal Brajlović podigli su prašinu kada je ona objavila fotografiju sa “nepoznatim” muškarcem iz kreveta. Iako su mnogi mislili da je Maja objelodanila prevaru Bilala na Instagramu, istina je zapravo bila potpuno drugačija.

Brajlović se ponovio tetovažom, a ljubavni par je iskoristio to za dobar marketing ali i kako su rekli, šansu da vide šta im ljudi zaista iskreno misle.

Marinkovićeva svakodnevno kači fotografije iz kojih se jasno vidi da cvjeta ljubav, a mnogi komentarišu da Maju niko ne može da prepozna.

Važila je za fatalnu ljepoticu koja je voljela noćni život, luksuz i klubove, a sada je non stop sa dećkom ili u intimnom okruženju dok svaki slobodan trenutak krade da uživa u romantici.

Ovoga puta su nadmašili sami sebe.

Maja Marinković
Tokom zajedničke večere, crtali su po tanjirima svoja imena i stavljali srca, što ukazuje koliko su podjetinjili i koliko uživaju u malim znacima pažnje.

Maja Marinković
Ubrzo je uslijedila fotografija kako se maze.

Podsjećanja radi, ljubavni par je nedavno izjavio da započinju zajedničlki život i da se Maja seli u Sarajevo u kojem provode najviše vremena.

Maja Marinković

Kurir.rs

Leave a Reply