STIŽE POSEBAN ASTRO PERIOD ZA 3 DANA: A ova 4 znaka su NA UDARU – SPREMITE SE

Saturn, planeta za koju mnogi astrolozi tvrde da određuje našu sudbinu, kreće svoj retrogradni hod 18. juna i tim tempom će nastaviti do 4. novembra.

Saturn je poznat kao planeta koja simbolizuje disciplinu, odgovornost, strukturu, zrelost i karmu. Kada je u retrogradnom kretanju, njegova energija se smatra unutrašnjom i introspektivnom. To može dovesti do dubljeg osvrta na sopstvene postupke, ograničenja i lekcije koje su potrebne za lični rast.

Retrogradni Saturn često donosi izazove i prepreke koje se moraju prevazići kako bi se postigao napredak. Ovaj period može donijeti osjećaj usporenosti i frustracije, kao i suočavanje sa prošlim greškama i odgovornostima koje su možda bile zapostavljene.

Međutim, retrogradni Saturn takođe pruža priliku za unutrašnji rad i rast. Može podstaći introspekciju, samosvest i promene koje su potrebne za dugoročni uspjeh.

Ovo je vrijeme za procjenu sopstvenih ciljeva, postavljanje temelja i izgradnju čvrstih struktura za budućnost.

Važno je napomenuti da retrogradni Saturn utiče na svaku osobu na različite načine, u zavisnosti od njihovog natalnog horoskopa i drugih faktora.

Saturn se trenutno nalazi u Ribama gdje će započeti svoj retrogradni hod, a najveći uticaj će imati na Ribe, Strijelčeve, Djevice i Blizance.

RIBE
Retrogradni Saturn vas vraća na prošlost, kao i situacije u kojima ćete biti prinuđeni da se vraćate unazad u odnosima kako biste mogli da krenete ka budućnosti. Ovo je borba sa samim sobom, ali i ličnim strahovima. Imaćete utisak da idete korak napred, a nazad dva, ali će vas to podstaknuti da mijenjate određene segmente života kako biste postali bolja osoba.

STRIJELAC
Nazadno kretanje Saturna donosi vam izazov u porodičnim odnosima jer će se pojaviti jedna starija osoba koja će željeti da popravi odnos sa vama. Vi to nećete željeti, ali ćete shvatiti da je vrijeme da se poravnaju računi i oprosti za greške iz prošlosti. Moguća je promena mjesta življenja.

BLIZANCI
Nazadno kretanje Saturna doneće vam probleme na radnom mjestu. Bićete pronuđeni da rješavate neke poslovne probleme iz poršlosti. Pojedini Blizanci koji su menjali firmu poželjeće da se vrate na stari posao. U svakom slučaju imate neke neriješene odnose na poslu koji će morati da se oporave kako biste napredovali. Moguća je promjena profesije.

DJEVICA
Retrogradni Saturn donosi vam probleme u braku i partnerkim odnosima. Isto tako možete da očekujete povratak starog partnera koji će poželeti da rešite nešto što je ostalo nejasno prije nekoliko godina. Ukoliko ste u braku, znajte da je moguća kriza koja će trajati nekoliko mjeseci jer ćete vi i partner optuživati jedno drugo za greške iz prošlosti.

Leave a Reply