DŽINOVSKE ZMIJE PRIJETE IZ POPLAVA?! Pogledajte snimke iz Loznice i Novog Pazara: DA LI SU OVO ZAISTA REPTILI? (VIDEO)

Na društvenim mrežama dijele se snimci zmije dugačke nekoliko metara koje su zapazili Lozničani nedaleko od rijeke Štire, a zanimljivo je da su sličan prizor uočili i neki u Novom Pazaru…

Kako pišu građani Loznice, prema njihovim pretpostavkama, zmija je tamo dospjela iz kontejnera na stovarištu jedne lozničke firme a na snimku se vidi i kako “grabi” ka rijeci.

– Sad mi pričaju zaposleni u kineskoj firmi “Mint” iz Loznice da je u kontejneru sa robom stigla zmija duga nekoliko metara, koja je uslijed izostanka bilo kakve reakcije otišla ka rijeci Štiri, i sad otprilike ništa čekamo koga će prvo da pojede!- glasio je komentar uz objavu snimka.

I iz Novog Pazara se dijele snimci slične misteriozne “prilike” koja se uvija na putu nalik zmiji i to usred kiše…

Građani su zbunjeni a u službi zoohigijene u Loznici kažu da nisu dobili nikakvu zvaničnu prijavu.

– Po snimcima koje smo i mi vidjeli, riječ je o pitonu ili udavu, i moguće je, ako je snimak vjerodostajan da takve zmije dođu s transportom robe iz Azije. One se plaše ljudi, nisu otrovne i hrane se glodarima. Svakako bi ljudi trebalo da ih izbjegavaju i ne diraju i odmah pozovu našu službu i zvanično prijave – rekli su za “Informer” u ovoj službi.

Za ovu vrstu reptila, kako nam je objašnjeno, procedura je takva da bi za izlazak na teren trebalo da dođu i stručnjaci iz zoovrta u Beogradu.

Leave a Reply