POTRESNE RIJEČI TJERAJU SUZE NA OČI: Enes Begović nakon tragedije, dobio OVU potresnu poruku iz Srbije!

Pjevačica Nada Topčagić oglasila se povodom tragedije u domu kolege Enesa Begovića, koji je izgubio sina.

Prijatelji Armina Begovića su zanijemili od bola kad su saznali da je on iznenada preminuo u 29. godini života. Sin pevača Enesa Begovića završio je u bolnici i četiri dana je trajala njegova borba za život, a preminuo je okružen najbližim ljudima.

487037-armin-begovic-iff

Foto: Facebook

– Dragi moj, dobri čoveče i sjajni pevaču, Enese Begoviću, potresla me je vest da si izgubio sina. Znam da reči utehe za tvoj bol ne postoje, ali znaj da iskreno saučestvujemo, moja porodica i ja, u toj preveliko žalosti – napisala je Nada.

Neutješna je i Hanka Paldum.

Od kad sam čula za pretužnu vijest o odlasku na bolji svijet Armina, sina našeg kolege i prijatelja Enesa Begovića, nemam riječi kojom bih iskazala bol, koja me pogodi kao otrovna strijela u sred srca! Tuga je još veća, kada odlazi naša mladost, koja je tek zakoračila u život, ne ostvarivši snove, kako bi nam svima unijela radost i nadu u bolje sutra!

hanka-place-3333-768x511

Molim Svemilosnog, Onog ko život daruje do odredređenog roka, da našem Enesu, Azemini, sestri Arijani i supruzi Almini i porodici podari snage i sabura u njihovoj boli, a plemenitu dušu našeg dragog mlađahnog Armina obraduje Svojom milošću naljepšim mjestom u Dženetu! – navela je Hanka.

Armin je živio u Sarajevu, a radio je u Ministarstvu vanjskih poslova BiH.

Leave a Reply