NATJERALI JE DA ZAVRŠI SA CAREM – evo zašto je Aleks morala da obriše Filipa “iz života” iako ga voli

Javnost je zbunjena činjenicom da su se Aleksandra Nikolić i Filip Car otpratili sa društvenih mreža. Nijedno ni drugo nisu željeli da potvrde da su raskinuli, ali novi podaci o razlozima razmimolaženja polako počinju da se otkrivaju.

Čak ni oni koji su bili najpesimističniji povodom njihove ljubavi, ne mogu da vjeruju da nije prošlo ni nedjelju dana od završetka Zadruge i nešto manje od dve nedjelje od njihove veridbe u najgledanijem rijalitiju.

Ipak, mnogi ne veruju da je došlo do kraja njihove ljubavi. Poznato je da je Car vrlo impulzivan, ta da bi vjerovatno javno izvrijeđao Aleks, kao što je dijelio uvrede svim svojim bivšim djevojkama nakon raskida.

U međuvremenu se pojavio novi izvor koji tvrdi da Aleks i Car nisu zaista raskinuli, nego da su se opratili zbog savjeta jednog specijaliste u semiotiku i ezoterično znanje brojeve.

Naime, on tvrdi da je numerolog savjetovao Aleks da to urade kako bi im sve procvjetalo u narednom periodu. Pošto Aleks vjeruje u numerologiju i astrologiju, odmah je to uradila.

– Uspio sam da saznam zašto se ne prate. Kaže Aleksandra da su zajedno ali da su pitali numerologa za njih i numerolog im je rekao da se odmah otprate da bi iamli 7 godina sreće i da ne bi izazivali sudbinu – stoji u saopštenju.

Zadruga 6

Leave a Reply