NAKON ŠTO SE CAR OGLASIO I OTKRIO KAKO JE DOŠLO DO GLASINA DA SU RASKINULI, Aleksandra uradila OVO! Njenu reakciju su svi čekali!

Danas je u medijima odjeknula vijest o navnodnom raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, a dok se on oglasio za Pink.rs i otkrio da li su glasine istinite i kakp je došlo do toga da se ne prate na Instagramu, njenu reakciju su svi čekali!

– Kada bih vam ispričao kako se to desilo da se ne pratimo na Instagramu… A totalno je slučajno, ne biste mi vjerovali. Dodaćemo se danas i zapratiti, sve je u redu! Nema uopšte nikakvih problema – objašnjava Car i otkriva da bi njegova izabranica uskoro trebalo da dođe u njegovu porodičnu kuću.

– Čekam samo kada će doći za Crikvenicu, trebalo bi danas ili sutra. Sa nama je sve u najboljem redu. Desila se slučajnost koju ni ne želim da pričam, ne biste vjerovali… Desilo se da je blokirana, a ne otpraćena, s mog Instagrama, ali sve je u najboljem redu, nismo se svađali – zaključuje Car za Pink.rs.

Aleksandra se sada oglasila na Instagramu storijem na kojoj je vidimo u opuštenom stanju, nasmijanu i bezbrižnu, a odmah smo provjerili i da li je par ispravio grešku i da li se nakon slučajnog blokiranja na društvenoj mreži i ponovo zapratio na istoj.

Kao što možete vidjeti, Aleks i Car ponovo se prate na Instagramu, što govori u prilog tome da je među njima ipak sve u najboljem redu.

Autor: M.K.

Leave a Reply