KO JE ŽENA NIKOLE JOKIĆA? Evo koliko je visoka i čime se bavi prelijepa Natalija

Svi se ovih dana pitaju ko je Natalija Jokić, supruga Nikole Jokća. Iza svakog uspješnog sportista stoji uspješna ljubavna veza, stalbilan emotivan život i snažna podrška voljene osobe, gotovo da je pravilo. Ovo pravilo definitivno važi u slučaju svjetskog košarkaškog asa Nikole Jokića i njegova supruge koja je zaintrigirala svjetsku javnost. Kako je Nikola koračao ka vrhu, svi su požurili da saznaju što više o ženi koja je najbliži svjedok njegovih uspijeha.

Nikola Jokić je historijsku pobedu Denver nagetsa u finalu NBA lige proslavio sa Natalijom i njihovom kćerkom Ognjenom kao i sa ostalim članovima porodice.

I na tom slavlju je pored brojnih detalja, zapala za oko razlika u visini koja deli poznati par. O toj razlici umijela je da se našali i sama Natalija, a nije lako “parirati” Nikolinoj visini od 211 cm.

Ovim detaljem bavili su se i američki mediji poput “thesportslite” koji navodi da je Natalija visoka 173 cm. Ovaj portal je jedan od brojnih koji je pisao o Jokićevoj supruzi koja je bila tema i američkog magazina “People”.

Čime se bavi Natalija Jokić

Natalija se prije udaje za Nikolu prezivala Maćešić. Kada su počeli da se zabavljaju, on je nosio dres Vojvodine Srbijagas, a ona je upisala studije psihologije na Metropolitan Stejt univerzitetu u Americi. Bila je veoma posvećena obrazovanju, zbog njenih studija nakratko su bili razdvojeni, a zatim nastavili tamo gdje su stali kada se Jokić preselio za SAD.

O tome je pričao i sam Nikola: “Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva mjeseca pošto smo počeli da se zabavljamo, ona je otputovala”.

“Thesportslite” piše da je Natalija 2018. dobila master diplomu iz psihologije na MSU u Denveru, gdje je i diplomirala. Ona je taj uspjeh obilježila na Instagramu gdje je dobila brojne čestitke.

Pomenuti sajt dodaje da je godišnja plata Natalije Jokić oko 100.000 dolara.

Instagram profil u znaku ljubavi i uspjeha

Amerikanci pomno prate i Instagram profil Natalije Jokić koju na ovoj društvenoj mreži prati 48 hiljada ljudi. Prije dvije nedjelje imala je 17.5 hiljada pratilaca, prema pisanju “thesportite”.

Natalija na Instagram profilu objavljuje niz prelijepih porodičnih uspomena, slavi Nikoline uspjehe, otkriva niz zanimljivih detalja iz privatnog života.

Sa Nikolom se vjerila u januaru 2020. a vjenčali su se u oktobru iste godine u Somboru. “Najbolja žurka svih vremena”, napisala je pored slike sa svadbe. Imaju kćerku Ognjenu koja je rođena u Denveru.

“Za sve što smo bile jučer, za sve što smo danas i za ono što ćemo biti sutra, hvala!”, istakla je pored slike sa roditeljima i sestrom Majom.

Leave a Reply