“IZDAHNUO MU JE NA RUKAMA” Menadžer Enesa Begovića otkrio detalje tragedije: Vratila se bolest koju je imao ranije…

Informacija da je sin poznatog pjevača Enesa Begovića iznenada preminuo šokirala je javnost.

Kako saznaju mediji, Armin Begović životnu bitku uzgubio je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo u 29. godini, a uskoro je trebalo i da postane otac, što je potvrdio i pjevačev menadžer.

Naime, kako nam je otkrio Enesov najbliži saradnik, Arminu se vratila autoimuna bolest od koje je bolovao i ranije, a sa ocem je bio do posljednjeg daha i izdahnuo mu je na rukama.

– Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Vjerujte mi, uopšte nismo svjesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo kćerka sada… Arminu je suprugu trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici, u Sarajevu, Enes je sve vrijeme bio uz sina, pogotovo posljednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do posljednjeg trenutka je bio sa njim… Svi smo šokirani, vjerujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom – istakao je Begovićev menadžer.

Kurir.rs/Republika

Leave a Reply