U SRBIJI SU BIJESNI, GDJE ĆE IM DUŠA? Albanci se OSTRVILI na Novaka! Zasmetala im Đokovićeva ISTORIJA, pa POKAZALI šta misle o svemu

Najbolji srpski teniser osvojio je titulu na Rolan Garosu i rekordni 23. grend slem.

Pobjedom nad Kasperom Rudom u tri seta, Novak Đoković je u Parizu ispisao istoriju “bijelog sporta” i postao najtrofejniji teniser, kada se gledaju titule na grend slemovima.

Njegov uspjeh, međutim, zasmetao je medijima iz Albanije ili Kosova, koji su najstrašnije “iskulirali” Noletov vrhunski podvig u “gradu svijetlosti”, piše portal Republika.

Tako, većina tamošnjih medija nije prenijela ni najobičniju informaciju da, bar pod nazivom “Novak Đoković osvojio Rolan Garos i osvojio rekordnu grend slem titulu”, apsolutno ništa!

Jedini izuzetak napravio je portal “Koha Jone”, na kome se Đoković našao na udarnoj poziciji, u tekstovima namijenjenim sportu, dok je i naslov bio više nego profesionalan: “Đoković potvrđen za kralja u Parizu, postavio rekord na grend slemovima”.

Zanimljivo da “Koha ditore” dugo nije objavila nikakvu informaciju o finalu, ali kada su je pustili, bila je bukvalno postavljena na mjesto koje se ne vidi golim okom.

Što se tiče ostalih medija, niko nije pustio ni običnu vijest. “Telegrafi” nema ništa u rubrici za tenis, dok je o Novaku je izvještavao samo poslije njegove poruke na kameri da je “Kosovo srce Srbije. Stop nasilju”.

Grupu medija koji su “zaobišli” Đokovića, zaključuju Zeri i Gazeta Ekspres, koji takođe ni jednu riječ nisu napisali o istorijskoj tituli u Bulonjskoj šumi.

Leave a Reply