ĐOKOVIĆ IZNENADIO ODLUKOM! Novak povukao ŠOKANTAN POTEZ pred veliko finale!

Srpski teniser juri treću titulu u Parizu i epitet najboljeg u istoriji “bijelog sporta”.

Pariz će od 14.30 časova biti poprište najvećeg sportskog događaja danas, pošto će se za titulu Rolan Garosa boriti Novak Đoković i Kasper Rud iz Norveške.

Srbin želi da osvajanjem trećeg pehara u Bulonjskoj šumi ispiše novo poglavlje u istoriji “bijelog sporta” i sa 23 grend slem titule postane najbolji ikada, piše portal Republika.

Istovremeno, u slučaju trijumfa Đoković će preuzeti prvo mjesto ATP liste od Karlosa Alkarasa iz Španije, koga je savladao u polufinalu rezultatom 3:1.

Ako pak Nole izgubi, preteći će sigurno Danila Medvedeva na drugoj poziciji najboljih tenisera svijeta, pošto je Rus već u prvom kolu završio učešće u “gradu svjetlosti”.

483032-novak-f

Foto: Printscreen/Twitter

Mali problem Srbinu može da predstavlja desni zglob na ruci, zbog kojeg je imao problema u duelu sa momkom iz Mursije. Đoković je, tada, podsjetimo, tražio medicinski tajm-aut, ali je kasnije sve bilo u redu i nije osjećao bolove zbog kojih bi ugrozio plasman u finale.

Ipak, ta situacija natjerala je Novaka da promijeni plan i subotu iskoristi da provede u društvu porodice.

U dogovoru sa svojim stručnim štabom, nije želeo Đoković da rizikuje i trenira dan pred meč sa Norvežaninom, pa je slobodno vrijeme proveo u društvu nasljednika Stefana i Tare, puneći baterije za jedan od najvažnijih izazova u karijeri.

Leave a Reply