“OBEZBJEĐENJE ME IZVELO I BILA SAM PRISILJENA DA POTPIŠEM DA..”: Nadežda šokirala izjavom o PRODUKCIJI ZADRUGE

Pjevačica Nadežda Biljić je u posljednjem obraćanju javnosti iznijela čitav niz skandaloznih optužbi na račun rijaliti šou-programa “Zadruga” u koji se vraćala iz godine u godinu.

 E, ovako, pošto stalno podsjećaju i ukazuju vam na to koliko sam ja griješila, i to u svakom članku vezano za mene, ja ću sve vas sada nerado podsjetiti da sam ja bila krvnički pretučena javno na nacionalnoj frekvenciji i da pritom tako pretučena budem odvedena od strane obezbjeđenja da pod stresom budem prisiljena da ista TV kuća neće snositi odgovornost i posljedice – napisala je Nadežda na Instagramu.

– Zbog tolikog stresa sam i utonula u dijabetes sa kojim se trenutno borim i to je sve što sam ikada i dobila, dijabetes i najgore naslove o meni jer, Boga ti, kako da sakriju svoje nego preko mene. Ne plašim se da će pisati, napadati (da podsjete) i zabraniti. Ne bi me čudilo i da mi opet nešto namjeste jer to sam već doživjela i to mi je hvala – dodala je Biljićeva.

– Toliko o tome koliko nije bilo nasilja na nacionalnoj frekvenciji – zaključila je pjevačica, a nema sumnje da će produkcija ovog TV formata imati spreman odgovor za Nadeždu, pri čemu nije isključeno i da će se ovaj vid klevete preispitati i na sudu.

Leave a Reply