“ŠTO NE LAJEŠ SADA NAPOLJU, KADA NEMA OBEZBJEĐENJA!?” Ekskluzivno obraćanje Zvezdanu Slavniću: “Svi znamo da je MIŠ!”

U emisiji “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milena je u emisiji pred samo finale otkrila detalje koje nikada nije pominjala u medijima o Zvezdanu Slavniću, Ani i Aci Buliću.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić je diskvalifikovan nedavno iz Zadruge sa svojom djevojkom Anđelom Đuričić, a sada je Milena otkrila da je čuva obezbjeđenje Ace Bulića, kao i Aninu djecu.

Milena se u emisiji ekskluzivno obratila Zvezdanu Slavniću, uz riječi da ga se ne plaši, te da očekuje njihovo zajedničko gostovanje, ali i da joj je žao zato što je diskvalifikovan, što je izgubio novac koji je kako ona kaže, trebalo da uloži.

Milena je otkrila i da nju i decu Ane Ćurčić čuva obezbjeđenje Ace Bulića, te je čak i govorila u Bulićevo ime:

– Što ne laješ sada napolju, kada nema sekuritasa, što bih ja rekla, hajde sad. Mogu reći i u Bulićevo ime, svi mi znamo da je Zvezdan jedan miš – rekla je Kačavenda.

Pored toga ona je govorila o jezivim detaljima situacije koju je prošla sa Anom kada ju je kako ona kaže, Zvezdan navodno prebio i golu i krvavu izbacio na Trgu Republike, te da niko nije htio da im pomogne iako je zvala u pomoć.

Milena se osvrnula i na odnos Ane i Bulića, te nam odgovorila na pitanje kako se povodom cijele situacije osjeća i Bulićeva partnerka, budući da Ćurčićeva govori o Aci kao njenoj velikoj ljubavi, te da “ima leđa”, ali i stizali su pokloni i čestitke sa potpisom “Oliva i Popaj”:

– Nije joj bilo svejedno naravno. To je bilo vremenom kada je ona shvatila da tu emocionalno ne postoji ništa – rekla je Milena između ostalog.

Leave a Reply