NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti PARE do 3. juna

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će pojedini horoskopski znakovi imati više sreće kada je novac u pitanju.

Jupiter, planeta sreće, ušla je nakon 12 godina u Bika, što odgovara svim znakovima na finansijskom planu.

Jupiter je planeta ekspanzije, rasta, prosperiteta i širenja, dok je Bik znak koji se odnosi na materijalno bogatstvo, udobnost, stabilnost i praktičnost.

Kada se ova dva elementa kombinuju, to znači da će osobe s Jupiterom u Biku biti sklonije privlačenju obilja, finansijske sigurnosti i materijalnog blagostanja.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 3. juna, među njima su znakovi: Rak, Ovan, Blizanci i Vaga.

RAK
Mars u Lavu daje vam priliku da zaradite veliki novac. Očekujte veliki priliv novca. Iako vas tokom juna očekuju i veći troškovi, bićete zadovoljni zaradom.

OVAN
Jupiter u Biku donosi vam materijalno blagostanje. Imate mogućnost da dobijete novac na igrama na sreću. Uvidjećete da u junu imate veće šanse da zaradite novac nego u maju. Biće i rizičnih transakcija, ali para neće faliti.

BLIZANCI
Sezona vašeg znaka je počela, pa se dobro osjećate. Novčana zarada zavisi isključivo od vaše inicijative u narednom periodu. Ukoliko budete dobro pregovarali, možete da dobijete bolje plaćen posao.

VAGA
Mars u Lavu donosi vam izlazak iz finansijske krize. Neko do koga vam je stalo će vam omogućiti da zaradite veliki novac. To nije nešto što će na prvi pogled biti isplativo, ali može da bude veliki zajednički projekat sa prijateljima.

Znak koji takođe treba da igra igre na sreću je Bik.

Leave a Reply