Ističu se, a pamet im je najjača strana: OVO SU 3 NAINTELIGENTNIJA ZNAKA HOROSKOPA

Jedan znak je toliko inteligentan, da nema šanse da ga prevarite.

Biti pametan nije samo stvar inteligencije. Jednostavno, neki ljudi znaju kako da najbolje upotrebe sve svoje vrline u vlastitu korist. A to je izgleda zapisano u zvezdama.

Otkrijte da li baš vi spadate među tri najinteligentnija horoskopska znaka:

Blizanci
Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju svijet oko sebe. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti, piše Atma.hr.

Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a u ljubavi traže inteligentnog partnera s kojim će moći da brbljaju o svemu i svačemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija
Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvijek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namjere.

Strijelac
Plahovite i radoznale prirode poput Blizanaca uvijek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procijene svaku situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procijene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Ulažu u sebe i svoj intelekt tokom cijelog života.

Leave a Reply