“Stefan nije navikao na ZATVORSKE uslove!” Osman Karić UPLAŠEN za bezbjednost svog sina – evo kad će ga POSJETITI

Kako je sada medijima već poznato Stefanu Kariću bivšem učesniku rijalitija “Zadruga”, određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede starleti Nataši Šaviji.

Povodom cijele situacije za medije se oglasio njegov otac Osman Karić koji kaže da sutra prvi put ide sinu u posjetu i veruje da mu nije lako, jer nije navikao na uslove u kojima se nalazi.

– Sa Stefanom se još uvek nisam čuo, sutra idem prvi put u posetu. Ne znam kako to sve psihički podnosi, verujem da mu nije lako s obzirom na kakve uslove je navikao kod kuće. Meni kao ocu nije nimalo lako, stalno razmišljam o njemu. Svi znamo kakvi zatvorenici mogu da budu, pa da otežaju ili nadam se olakšaju boravak u pritvoru. Sa Natašom Šavijom nisam imao kontakt. Pitate me da li sam dobijao pretnje, ne nisam niti mislim da ja kao Stefanov otac uopšte i imam razloga da ih imam.

Stefanov otac kaže da čeka naredno ročište i da mu je žao Nataše i njenih roditelja, piše sd.rs.

– Sledeće ročiste zaista ne znam kada će biti, dobio je mesec dana pritvora, a kad može biti novo ročiste ne znam. Ne bih se izjasnjavao ništa oko toka suđenja, jer je istraga još uvek u toku. Reći ću još jednom da mi je mnogo žao te devojke šta god da je istina. Žao mi je nje i njenih roditelja.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Leave a Reply