“ŽAO MI JE ŠTO NISAM RANIJE SHVATIO!” Ivan i Marija se gušili u suzama: “Imam Željka, imam kćerku, to mi je sudbina!”

Ivan Marinković i Marija Kulić su zajedno plakali u emisiji podjele budžeta, kada je Marinković otvorio dušu i postao zaista zahvalan što je imao priliku u učešću u Zadruzi da bude sa malim Željkom.

Mariju je to mnogo pogodilo, budući da su imali baš zategnute odnose na samom početku rijalitija, te je krenula da roni suze a sa njom i Ivan.

Ti si znaš šta sve nas vezuje, mislim da imamo sasvim korektan odnos i da ćemo jednog dana biti zahvalni jedno na drugo. Ponosan sam na sebe što sam uspio da izdržim pritisak oko Željka. Što se mene tiče, to će tako i ostati. Žao mi je što nisam ranije shvatio ozbiljnost ove situacije, ali ovaj projekat mi je dao svoju mogućnost. Imam svoj mali svet kod kuće, a sada imam i Željka, i svoju kćerku, tri fronta za koja moram da se borim. Ja sam spreman za sve to, to je naša sudbina – govorio je Ivan.

– Hvala Ivane na riječima koje si izgovorio, ja tebe razumijem i pokušavala sam da razumijem tvoj život. Vidim u tebi čovjeka koji ima želju da bude sa Željkom, bile su mnoge nesuglasice na početku. Boli me što nisi mogao ni jednom da diđeš kod Željka na rođendan. Sutra je tebi rođendan, ali ja ne mogu da gazim po Željku, kako ja da dođem kod tebe. Za tebe sam uvijek tu do rijalitija, želim ti sve najljepše sutra, da se još jednom ostvariš kao otac. Sutra neću doći, rekla sam ti zbog čega – kroz suze je pričala Marija.

– Nikome to nisam uzeo za zlo, ali te kapiram – rekao je Ivan.

– Nadam se da nećeš da zaboraviš da si Željkov otac, kad se sve ovo završi – rekla je ona.

Leave a Reply