Vjenčali se, izašli iz sale i sjeli u auto: NAKON ČEGA POČINJE PAKAO, DOŽIVJELI SU SUDAR, ONA JE PREMINULA, A ON…

Tek nekoliko sati nakon što su se oženili, velika tragedija zadesila je Samanthu i Arica u Južnoj Karolini. Dok su odlazili sa svoje svadbe, pijani vozač zabio se automobilom u njih. Samantha je preminula u bolnici, dok je njezin suprug teško ozlijeđen, javlja NY Post. 

– Dali su mi Aricov prsten u plastičnoj vrećici tek pet sati nakon što mu ga je Sam stavila na prst i nakon što su pročitali zavjete jedno drugome – napisala je majka mladoženje na GoFundMe stranici na kojoj skuplja novac za sahranu svoje snahe.

– Aric je izgubio ljubav svog života – napisala je.

Policija je izvijestila kako je došlo do nesreće. Vozačica Jamie Komorski (25) odbila je na mjestu nesreće test koji bi pokazao je li alkoholizirana, ali je, kako navodi NY Post, bazdjela na alkohol. Policiji je navodno rekla da je popila jednu čašicu tekile i jedno pivo, i to sat vremena prije nego što se zabila autom u golf vozilo u kojem su bili mladenci.

Golf vozilo je nakon udarca odletjelo u zrak, palo i zakotrljalo se nekoliko puta. Pijana vozačica udarila ih je, vozila je prebrzo – navodi se na GoFundMe stranici.

Aric ima ozljedu mozga, kao i nekoliko slomljenih kostiju. U ozbiljnom je stanju u bolnici i već je prošao dvije operacije. Uz njega su ozlijeđena i dva njegova rođaka.

Leave a Reply