CECINA KĆERKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK, UDAJE SE: “Ljubavi naša, jedva te čekamo”

Trudna Anastasija Ražnatović objavila fotografiju u četvrtom mjesecu trudnoće.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji. Mladi par iščekuje djevojčicu kojoj se neizmjerno raduju. Pjevačica trenutno boravi u Sevilji, gdje živi njen izabranik, i uživa u trudničkim danima, a sada je prvi put objavila fotografiju na kojoj joj se jasno vidi stomak.

“Ljubavi naša, jedva te čekamo”, napisala je kratko Anastasija, a objavom raznežila sve njene pratioce koji su se oduševili novostima iz porodice Ražnatović-Gudelj.

Cecina kćerka je otkrila da se osjeća sjajno i da su mučnine najzad prošle.

“Konačno su prestale mučnine, pa mi je sada sve lagano. Kao da nisam trudna! Jedino što mi se često spava i što se oblačim kao beskućnik. Stalno sam u helankama i samo mi se nose široke stvari”, rekla je Anastasija ovim povodom za “Informer”.

Budući roditelji u julu će sklopiti građanski brak u Španiji, a tom prilikom organizovaće intimnu ceremoniju samo za najuži krug ljudi, dok će crkveno vjenčanje i velika svadba uslijediti sljedeće godine.

Anastasiji će kuma na vjenčanju biti dugogodišnja najbolja prijateljica, glumica Tara Milutinović.

Nasljednica Cece Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj su, inače, prošlog mjeseca proslavili prvu godišnjicu veze, a pjevačica je jednom prilikom istakla da joj je ljubav ispred svega.

“Za mene je ljubav najvažnija stvar na svijetu, to mi je uvijek prioritet, prema porodici, prijateljima, partneru. Sve lijepo potiče iz ljubavi”, rekla je ona prošle godine za “Kurir”.

Leave a Reply