“TO JE ZVEZDANOV NOVAC, A NE ANIN!” Moka raskrinkao Ćurčićevu – potrošila pare namijenjene za Slavnićevu majku?! (VIDEO)

Moka Slavnić već gotovo 30 godina nije vidio svoju bivšu ženu Slavicu, sa kojom ima sina Zvezdana koji je trenutno učesnik “Zadruge 6”.

Nakon mnogo godina odlučio je, baš za Vaskrs, da u pratnji svoje emotivne partnerke Tamare Nikezić posjeti bivšu ženu, te svi zajedno proslave praznik.

Kako kaže, sve to radi za sreću svog sina Zvezdana jer zna da će mu puno značiti kada čuje ovu lijepu vijest o svojim roditeljima.

Moka i Tamara otkrili su da je susret prošao odlično, da su se Zoran i Slavica izljubili i ispričali. Tamara i Moka donijeli su Slavici i brojne poklone.

Foto: Youtube Printscreen/HYPETV

Moka je iskoristio ovu priliku da još jednom oplete po bivšoj snaji, Ani Ćurčić. Izjavio je da je novac namijenjen za dom za stare u kome boravi Slavica nisu njene već Zvezdanove. Nagovijestio je da nije platila dom, te je Slavica zamalo završila na ulici.

– To što Slavica ima da kaže zavisi od ponašanja Zvezdanove bivše devojke u “Zadruzi”. Zato u medijima prave od Zvezdanove majke prave nešto što nije, a to i Ana pokušava u “Zadruzi”. Ana je oklevetala, u krivom je. To da je tretirala kao majku je posebna laž. A gađanje tanjirima, gađanje telefonom… To je već publikovano a ovo novo što smo saznali, Tamara je skoro zaplakala… – rekao je Moka.

oto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam čak hteo da opravdam Anu, što mi nije dala Tamara. Kad je ušla unutra, gde da je ostavi, gde da ide Slavica? Iz tehničkih stvari (je trebalo da Slavica napusti dom), što nije plaćeno. Novac postoji. To je Zvezdanov novac, nije Anin. Pa pitao je lepo u “Zadruzi”: “Šta si uradila”, pa u domu je…

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Leave a Reply