OGLASILA SE PONOSNA POPADIJA!? Anđelina drugarica ovom objavom na Instagramu dala podršku Đuričičevoj, KONAČNO stigla reakcija iz Đenovića!?

Zadrugarka Anđela Đuričić je mjesecima u žiži interesovanja javnosti zbog svoje skandalozne veze sa Zvezdanom Slavnićem, kao i zbog svađa sa njegovom nevjenčanom suprugom Anom Ćurčić.

Naime, Anđela je još prošle sezone svojoj porodici i prijateljima “zabranila” da se oglašavaju putem medija, a oni su svoje obećanje održali iako su za nju mogli da kažu samo najbolje stvari. Đuričićeva je važila za najsmjerniju djevojku u “Zadruzi”, a njenu drugaricu, popadiju, mogli smo da čujemo samo preko prazničnih čestitki.

Međutim, u ovoj sezoni je Anđela uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, sa kojim je rijeđala i još uvijek rijeđa skandale, a njeni najbliži su izuzetno burno reagovali kada su ih novinarske ekipe posetile u Đenovićima.

Danas se na Instagramu na Anđelinom profilu konačno pojavio stori sa njenom fotografijom i pjesmom Seke Aleksić “Rođena sa vukovima”.

– I neću nikome da se pravdam, a svakom ću reći u lice šta imam, na meni koplja se lome i vatra se gasi, a ja sam jaka, rođena s vukovima – glase stihovi koje su odabrali.

Ovu objavu je podijelila osoba koja vodi Anđelin Instagram, a admin profila koji se bavi analizom događaja u “Zadruzi” je zaključio da je to uradila njena najbolja drugarica popadija, koju često pominje u Bijeloj kući.

Leave a Reply