HITNA ODLUKA ANĐELINIH RODITELJA ZAPANJILA JE NACIJU: Sada čitav Herceg Novi bruji samo o ovome

Anđeli Đuričić neće biti svejdno kada izađe iz Zadruge jer još uvijek nije svjesna šta je čeka napolju i koje su razmjere njene odluke da se prepusti Slavnićevim dodirima.

Iako se atraktivna Crnogorka iz Herceg Novog u prethodnoj sezoni predstavljala kao smjerna djevojka, te da nikada neće imati intimne odnose pred kamerama prvenstveno zbog svojih roditelja koji to gledaju, međutim već u narednoj sezoni sve je opovrgla.

Njeni skandalozni snimci tokom intimnih odnosa sa Zvezdanom Slavnićem kruže mrežama, što je najprije izazvalo gnjev njene porodice, pa kako su pisali mediji, roditelji su poželjeli i da je se odreknu.

– Anđelini roditelji danima nisu izlazili iz kuće, od sramote i očaja… Prijateljima, porodici, rodbini je čak bilo i neprijatno da ih pitaju kako se nose sa brukom koju im je ćerka napravila, ipak oni su uvijek sami počinjali priču govoreći da ovo nikada nisu mogli ni da zamisle da će doživjeti od kćerke. Opravdanje za njeno ponašanje nisu mogli da nađu, iako su im svi skretali pažnju da je ona mlada i da ju je Slavnić zaveo te da je toliko zaljubljena da čak i ne misli svojom glavom, započinje izvor i otkriva da se vremenom u kući zadrugarkinih roditelja tenzija smirila i da sada samo brinu o svojoj kćerki i kako da je spasu od nasilnika Slavnić koji je u više navrata fizički nasrnuo na nju.

– Oni sad samo brinu za svoju kćerku. Pokušaće sa njom da razgovaraju nakon izlaska i nadaju se da će shvatiti šta je uradila, jer je očigledno da ona u “Zadruzi” nema pravu sliku o svom ponašanju. Ipak, kako su istakli kada bude izašla iz rijalitija, neće biti tu kao njena podrška protekle godine.

Leave a Reply