Vic: Trče 2 baklave ulicom

Tr­če dvije ba­kla­ve uli­com, kad odjed­nom jed­na po­vi­ka:

– Sta­ni, ba­kla­vo, ja ne mo­gu da­lje, žu­lja­ju me ora­si!

Škorpija

Škorpije su veoma intuitivne i imaju jaku moć manifestacije. Oni koji su rođeni u ovom znaku često dobijaju novac na neočekivane načine, a uoči Vaskrsa mogu očekivati finansijsku dobit od nekog neočekivanog izvora.

Vodolija
Vodolije su poznate po tome što su veoma kreativne i inovativne, a to često dovodi do novčanog uspjeha. Ovaj znak ima sposobnost da stvori novu i originalnu ideju koja može dovesti do finansijske dobiti. Uoči Vaskrsa, očekujte da će Vodolije dobiti novac na neobičan način.

Ribe
Ribe su veoma intuitivne i osetljive, a ove karakteristike im često pomažu da prepoznaju nove finansijske prilike. Ovaj znak takođe ima sposobnost da manifestuje želje i privuče novac. Uoči Vaskrsa, Ribe mogu očekivati finansijski dobitak koji će im donijeti olakšanje.

Iako ove prognoze ne garantuju novac, one ukazuju na horoskopske znakove koji su u poziciji da privuku finansijsku dobit u periodu pred Vaskrs. Ukoliko ste rođeni u jednom od ovih znakova, otvorite se za mogućnosti i vjerujte u svoju intuiciju, a finansijski uspjeh bi mogao biti na vidiku.

Leave a Reply