EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST DEJANA DRAGOJEVIĆA O PROMJENI VJERE DIREKTNO IZ SAUDIJSKE ARABIJE: Dušu o svemu otvorila i njegova majka Biljana

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedjelje 2. aprila u dobro poznatom terminu – uživo od 14:20 časova na televiziji Pink.

Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa uvijek zanimljivim sagovornicima na različitim lokacijama u gradu uključivati Nemanja Vujičić.

U ovonedjeljnom „Premijera – Vikend specijalu“ očekuje vas i prvo televizijsko oglašavanje Dejana Dragojevića nakon svih događaja koji su uzburkali javnost – o priznanju da je prije četiri godine prešao u islam, Dejan će ispričati za najgledaniju emisiju o poznatima.

Pored toga, premijerna ekipa posetila je i Dejanovu majku u Veterniku, a ona je u svom prvom televizijskom pojavljivanju nakon svih dešavanja govorila o Dejanovoj promjeni vjere i odlasku u Meku, ali i mnogim drugim aktuelnim temama.

FOTO: PINK.RS

Leave a Reply