ISTA MAJKA! Kćerka pokojne folk legende se pojavila na sceni Zvezda Granda – član žirija je odbio ODMAH

Svi smo voljeli njenu mamu. U “Zvezdi Granda” na scenu je izašla kćerka preminule folk zvijezde Vere Nešić, Emilija. Na ovoj bini se pojavila već 3 puta, a sada je odlučila da ponovo okuša sreću i pokaže žiriju šta zna. Popović često voli da ćaska uz podršku takmičara, želio je to i ovog puta, međutim, Vojina soba emocija bila je prazna.
– Iskreno, nikome nisam rekla dok sam snimala, niko nije znao – otkrila je Emilija, a potom nasmijala sve kada je odgovorila na pitanje zašto sa sobom nije dovela dečka ili muža: – Nikome nisam rekla, nemam dečka, Bog me čuva. I kako to biva, nakon smijeha došao je i teži zadatak – odabir mentora. Birati između Ane, Cece, Vicki, Mili i Snežane svakako nije nimalo lako, iako se čini da Emilija nije imala dilemu. – Ja biram Snežanu! – rekla je kao iz topa, ali je uslijedila neočekivana reakcija. – Hvala prije svega, znamo se, ali mislim da bi neko od mojih kolega sve bolje uradio sa vama, ako nemate ništa protiv. Siguran sam da će neko tamo to uraditi bolje od mene – istakao je Đurišić, a slijedeći pokušaj je pokušala Viki Miljković. – I ja sam vam dala glas podrške. Znam tvoju majku i mnogo sam je voljela, veoma je poštujem i iz tog poštovanja sam željela da je podržim – rekla je Viki i povukla glas. Takmičar je za mentora odabrao Mili, što je on sa osmjehom prihvatio i upozorio da ih čeka težak posao.
zvezde granda
– Ja biram Milija – rekla je kandidatkinja, što je i prihvatio. – Prolaziš kroz težak period, hajde da smršamo, da skočimo – rekao je Mili. – Mislim da je ona više pop verzija i mislim da vam je Mili pravi mentor – zaključio je Saša Popović, a većina njegovih kolega se složila sa njegovim mišljenjem.

Leave a Reply