MUŽ NESTALE ANE PRETRAŽIVAO NA INTERNETU KAKO DA SE RIJEŠI TIJELA ŽENE OD 52 KG – Policija ima sve više dokaza da je Beograđanka UB*JENA

Istraga nestanka Ane Volš (39), majke troje djece iz Masačusetsa, koja je porijeklom iz Srbije, ide u smjeru da je nestala žena ubena!

Brajan Volš (47), suprug nestale Ane, podsetimo, optužen je danas pred sudom da je obmanuo istražitelje koji tragaju za majkom troje djece koja je nestala 1. januara ujutru.

CNN nezvanično navodi da su istražitelji tokom istrage otkrili da je Volš u svojoj internet evidenciji imao upite za pretragu “kako da se odloži tijelo žene od 52 kilograma” i “kako raskomadati tijelo”.

To su za CNN potvrdila dva izvora iz istrage. Istraga zbog novih informacija, kako navode izvori iz istrage za CNN, sada ide u smjeru da je Ana Volš ubena.

Tužilac Lin Beland, podsjetimo, danas je pred sudom dovela u sumnje izjave Brajana Volša policiji o njegovom kretanju nakon nestanka Ane Volš.

Volš je policiji rekao da je svoju ženu posljednji put vidio u njihovoj kući u Кohasetu rano 1. januara kada je taksijem krenula na aerodrom da bi odletjela u Vašington na posao. Takođe je rekao vlastima da je 1. januara otišao u prodavnicu, 55 kilometara vožnje od Кohaseta, a sljedećeg dana odveo svoje dijete po sladoled.

Policijska istraga, međutim, otkrila je da nije bilo vožnje Uberom ili Liftom na Novu godinu i da Ana Volš nije stigla na let ili u Vašington, a njen mobilni telefon je lociran u njenoj kući kasnije tokom dana, rekla je Beland.

676-3

FOTO: PRINTSCREEN/TWITTER.COM

Istražitelji su zatim pregledali snimak video nadzora iz prodavnice gde je Volš navodno otišao 1. januara, međutim, nisu ga primjetili iako je takve tvrdnje iznio pod zakletvom. Na snimku iz druge prodavnice, štaviše, vidi se da je 2. januara kupio za 450 dolara sredstava za čišćenje, krpe, kantu i cerade.

– Policija je dobila nalog za pretres i pronašla kv i oštećen krav nož u podrumu njihove kuće. Ove različite izjave izazvale su kašnjenje u istrazi do te mjere da je imao vremena da očisti dokaze ili ukloni dokaze – rekla je tužiteljka Lin Beland.

Volš je inače na uslovnoj slobodi zbog odvojenog federalnog slučaja prevare i zato je dužan da zatraži dozvolu za napuštanje svog doma.

– Njegov odlazak u prodavnicu, gdje je sve vrijeme nosio hiruršku masku i rukavice i platio u gotovini, bilo je u vrijeme kada mu je bilo određeno da pokupi svoju djecu iz škole koja tog dana nije bila otvorena – rekla je Beland.

Volš se izjasnilo da nije kriv. Na sudu se pojavio u sivoj košulji dugih rukava i samo kratko je govorio da je razumio optužbu.

676-4

FOTO: INSTAGRAM.COM/ANAWALSHE

Njegov branilac Trejsi Majner rekla je da je poslodavac Ane Volš prijavio njen nestanak jer ih je Brajan prvo nazvao da pita gdje se ona nalazi. Advokat je takođe naveo da je Volš više razgovorao sa policijom i pristao na pretres njegove imovine.

– Bio je nevjerovatno kooperativan – rekla je Majner.

Sudija je odredio kauciju od 500.000 dolara u gotovini i zakazao sljedeće ročište za 9. februar.

Članovi porodice, podsjetimo, posljednji put su vidjeli Anu 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gdje radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do “Logana”.

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala, piše pink.rs.

Leave a Reply