TRIJUMF LJUBAVI! Najpoznatiji par “Zadruge” će se vjenčati: UPRKOS PROTIVLJENJU PORODICE- rekla je DA

Prelijepe vesti

Bivši rijaliti učesnici, Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele, iznenadili su javnost kada su okončali svoju naizgled skladnu vezu.

Mediji su brujali o tome kako je Anja našla novog dečka, a pojavilo se i nagađanje da su se porodice mešale, pa su zbog toga morali da raskinu, ali je njihova ljubav bila jača od svega.

Oni su nakon svega odlučili da krenu dalje i sve nesuglasice ostave u prošlosti.

Da je ovaj put siguran u njihovu ljubav, Cvele je dokazao novim gestom. On je svoju djevojku Anju, verio u Francuskoj, a ona se odmah pohvalila na svom Instagram profilu uz emotivnu poruku.

VERILI SE ANJA I CVELE! Bivša zadrugarka se odmah pohvalila, a tek da joj vidite PRSTEN! Ovaj trenutak pamtiće do kraja života!

– Rekla sam da! Hvala ti za sve. Spremna sam da cijeli život provedem sa tobom, posle tri godine uspona, prepreka, padova, sreće, tuge, bola i radosti, zvanično mogu reći uspjeli smo! Izborili smo se za nas i našu ljubav! Oduvijek sam znala da sretan kraj nije samo u bajkama. Ali evo ga, mi sad zivimo našu bajku. Cijelim srcem i tijelom tvoja sam! Volim te beskrajno mnogo – napisala je Anja.

Leave a Reply