KAKO JE IZGLEDAO SUSRET SINIŠE MIHAJLOVIĆA SA VANBRAČNIM SINOM: Nije ga vidio 11 godina, a evo šta mu je rekla žena Arijana

Legendarni fudbaler Siniša Mihajlović umro je u 53. godini od posljedica leukemije, a mi se ovom prilikom sjećamo njegovog susreta sa vanbračnim sinom nakon 11 godina

Danas su nas zatekle tužne vijesti o smrti legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića. Mi se tom prilikom sjećamo veoma dirljive priče o njegovom susretu sa vanbračnim sinom, kojeg prije toga nije vidio 11 godina.

Naime, Siniša Mihajlović i njegova supruga Arijana, veoma su ponosni na svoju djecu, a malo je poznato da je Siniša imao još jedno dijete – vanbračnog sina Marka, kojeg je dobio sa nepoznatom Italijankom.

Veza sa dotičnom Italijankom desila se prije njegovog poznanstva sa sadašnjom suprugom Arijanom. Zanimljivo je i da je Mihajlović odmah priznao svog sina, te otvoreno pričao o tome.

Uprkos tome što je Siniša znao da ima sina i što ga je priznao, njih dvojica nisu imali nikakav kontakt sve do Markove 11. godine. Mihajlović je navodno imao u planu da mu se javi tek kad postane punoljetan.

Interesantno je da je Arijana bila inicijator njihovog susreta, nagovorivši Sinišu da pozove sina na Svetog Nikolu 2004. godine, te su se tom prilikom konačno spojili.

Marko je takođe upoznao i svoje sestre i braću, a Arijana ga je vodila i na očevu utakmicu.

„Od samog početka, kada je došao na svijet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa djecom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima“, pričao je svojevremeno Siniša.

Mihajlović je opisao njegov prvi susret sa sinom, koji je bio veoma emotivan.

„Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmijehom uzviknuo: ‘Tata, ispunio si obećanje’, hteo sam da puknem od sreće“, rekao je.

Sinišina majka takođe nije bila ravnodušna prilikomn susteta sa svojim unukom, te je zaplakala od sreće.

„Moja majka umalo nije pala u nesvijest kada ga je vidjela. Prije nego što je zaplakala uspjela je da izusti: ‘Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali’“, ispričao je Siniša prije par godina za domaće medije.

(Stil)

Leave a Reply