POSLJEDNJI PUN MJESEC U 2022. DONOSI POMETNJU: Budite oprezni, 3 znaka horoskopa su na posebnom udaru!

Astrologija otkriva šta nam donosi posljednji pun Mjesec u 2022. godini.

Da li ste spremni za posljednje uzdrmavanje koje će vas navesti na dodatni oprez? Posljednji pun Mjesec u 2022. dogodiće se u četvrtak, 8. decembra. Svi znamo da su emocije obično uzburkane kada je Mjesec pun, ali sada će od velike važnosti biti da pripazite na svoje reči kroz komunikaciju sa drugima. Spremite se na lažne informacije i netačne detalje koji mogu vrlo lako da vas dovedu do sukoba.

Pun Mjesec događa se u Blizancima i navešće nas da saznamo sve ono što želimo ili ne razumijemo. Blizanci se ne boje da postave pitanja i ovo će biti idealna prilika da pred kraj 2022. sve svedemo na čistac. Radoznala i prilično nepredvediva energija najviše će uticati na ove znake horoskopa:

BLIZANCI
Blizanci će se tokom punog Mjeseca baviti sobom. Željeće da saznaju odgovore na pitanja koja se tiču njihove ličnosti i njihovih potreba. U četvrtak možda mnogima neće biti jasno šta Blizanci žele da postignu, i to zbog načina na koji će voditi komunikaciju. Samim tim, postoji velika mogućnost da dobiju netačne informacije. Horoskop savjetuje da budete otvoreni za promjene koje se dešavaju u poslednji čas.

DJEVICA
Djevice ništa ne prepuštaju slučaju i obično znaju sve što ih zanima. Ipak, posljednji pun Mjesec u 2022. natjeraće ih da postavljaju pitanja o svojoj karijeri. Odlična stvar je što su vam zvezde naklonjene – neće biti prepreka i saznaćete korisne informacije koje će vam pomoći u daljim planovima. Bićete u centru pažnje, ali horoskop savetuje da vodite računa o načinu komunikacije sa bliskim ljudima.

RIBE
Ribama će 8. decembra biti fokus na porodičnom životu. Ovo je pravo vrijeme za prikupljanje važnih informacija o životnoj situaciji, domu i članovima porodice. Horoskop najavljuje da nećete dobiti odgovore kojima ste se nadali, ali i da ćete brzo shvatiti da to i nije tako loše. Ukoliko budete bili akter rasprave, obratite pažnje na nagle reakcije i riječi koje izgovarate.

(MONDO)

Leave a Reply