MLAD MJESEC IZMEĐU 24. I 26. NOVEMBRA OSTVARUJE ŽELJE: Evo šta da uradite kako bi vam sve išlo od ruke

Očekuje nas moćan i magičan Mlad Mjesec, koji će konačno pokrenuti povoljan period, dati nam veliku količinu pozitivne energije i ukloniti iz svemira svu težinu i umor koji nas prati posljednjih nekoliko meseci

Od 24. novembra sve negativneaktivnost i negativni uticaji će konačno prestati i ući ćemo u povoljan period, uživajući u rastu Mjeseca, njegovoj energetskoj podršci i skladnoj saradnji sa velikodušnim Jupiterom, mudrim Neptunom i magičnim Plutonom.

Mlad Mjesec će nastupiti 24. novembra. Već je počeo uticaj opadajućeg mjeseca zbog čega nam energija pada, želimo da spavamo, plačemo do sutra, pobjegnemo od svijeta…

Najvažnije je zapamtiti da je sada prioritet čistoća misli i želja, misli i namera.

Sve negativne misli, strahove, nesigurnosti i greške iz prošlosti čistimo iz glave, kao da ih brišemo gumicom. Ostavljamo samo ono što je korisno, dobro i ne unosi negativnost u naše misli.

Ovo je posljednji mlad mjesec u sezoni 2022. godine i veoma je važno da se zahvalite za sve što je proživljeno u jesen: za otkrića, razmišljanja, pouke i iskustva. Sjetite se svih lijepih trenutaka i osmijehnite se!

Pošto uticaj mladog meseca traje tri dana nakon vrhunca, od 24. novembra do 26. novembra tada treba da:

-pazimo na ishranu,
-ne pijemo al*ohol,
-ne jedemo masnu hranu,
-kontrolišemo svoje emocije i osjećanja,
-ne nasjedajte na bilo kakve provokacije spolja
-I stalno mislimo samo na dobro.

Sada je zaista magično vrijeme. Dakle, planete se odavno nisu okupile u dobrom krugu. Ovo treba maksimalno iskoristiti.

(Stil)

Leave a Reply