U BRAKU SAM 20 GODINA, A MOJ MUŽ ME VARA 15 SA ISTOM ŽENOM: Evo kako sam saznala za njihovu aferu

Žena koja je podelila svoju ispovest kaže da se osjeća posramljeno jer nije vidjela znakove

– Suprug i ja smo u braku dvadeset godina. Uvijek je mnogo radio i često je bio odsutan, ali ja sam se navikla i zabavljala se sa naše dvoje djece. Ali nedavno mi je jedan od bivših kolega mog muža rekao da je moj muž u vezi sa istom ženom već 15 godina, što je veći dio našeg braka – napisala je jedna žena, obraćajući se ekspertu za muško-ženske odnose Kolin Nolan.

Rekao joj je da mu je muka od laži njenog muža i da misli da ona treba da zna šta se dešava iza njenih leđa. Sada se osjeća postiđeno jer nije vidjela nikakve znake da je njen muž imao aferu, ali kada je počela da traži dokaze, otkrila je poruke i razgovore na njegovom mobilnom telefonu.

– Kada sam se suočila sa njim, shvatio je da ne može da laže, ali je pokušao da kaže da će ostaviti ovu ženu i iskupiti se. Naša djeca sada takođe znaju za to i neće da razgovaraju sa njim. Ne znam šta da radim. Nisam radila godinama i bojim se da ću uništiti našu porodicu. Uglavnom ne mogu da vjerujem da je cijeli moj brak bio lažan – nastavila je ona.

– Ono zbog čega ćete se odmah osjetiti bolje je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Kada ste dugo u braku, pomisao da ćete odjednom ostati sami je zastrašujuća, ali ako odlučite da napustite svog supružnika, nećete biti sami. Imaćete podršku svoje djece i drugih članova porodice i prijatelja. Razumijem da se osjećate  lakoverno i naivno, ali krivica je isključivo njegova, a ne vaša odgovorila joj je Kolin.

Leave a Reply