NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se opariti do 6. novembra

Igramo još jedan zvezdani rulet, a Merkur danas ulazi u Škorpiju, a spremamo se i za retrogradni hod Marsa u Blizancima. Ove planetarne promjene će itekako uticati na finansijsko stanje svih horoskopskih znakova, a pojedini će imati sreće

Povratak Jupitera u Ribe imaće blagotvoran uticaj na Ribe, Rakove i Škorpije. Ipak, kolo sreće se okreće, pa će pojedini znakovi imati više uspjeha na finansijskom planu nego ostali.

U nedelji koja je pred nama, do 6. novembra, novac će imati Vage, Vodolije, Lavovi i Ovnovi.

VAGA
Venera u Škorpiji donosi vam novčani priliv. Imaćete sreće kada je novac u pitanju, tako da možete da zaradite veće pare. Ovo je nedelja u kojoj možete da pregovarate o novom poslovnom partnertsvu.

VODOLIJA
Povratak Jupitera u Ribe donosi vam odličan period za finansije. Novac koji vam je neko dugovao konačno će stići i ovo je prilika da zahtjevate veću zaradu.

LAV
Kako se Jupiter vratio u Ribe to će vam donijeti saznanje o nekom nasledstvu. Imaćete dobru priliku da raspolažete nekim novcem, pa možete lako da dobijete sponzorstvo.

OVAN
Venera u osmom polju je dobra planetarna pozicija za raspolaganje tuđom imovinom. Dobra prilika ako se bavite finansijama. U ovom periodu možete da riješite pitanje nasledstva. Ipak, očekuju vas i veći troškovi ali ćete uspjeti to da nadoknadite.

Rak je znak koji može da se oproba u igrama na sreću naredne nedelje.

(informer.rs)

Leave a Reply