VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Prognoza za sve znakove Zodijaka

Ovo je turbulentan period za Blizance, Strijelce, Djevice, Ribe i Ovnove, koji trebaju biti oprezni u mnogim životnim sferama. Potrebno je dosta paziti u komunikaciji i ne postupati impulzivno. Mnogo lakši i opušteniji period donosi početak vladavine Strijelca pred kraj mjeseca.

Već od početka mjeseca, točnije 08.11., događa se pun Mjesec i pomrčina koje će biti vrlo jaka i koja zasigurno donosi promjene. Emocije su snažne i ne mogu se iskristalizirati pa bi bilo dobro da se nadvladaju one negativne, ako je ikako moguće.

Sredinom mjeseca Merkur i Venera prelaze u Strijelca, a kako je Mars retrogradan dosta je turbulentan period za Blizance, Strijelce, Djevice, Ribe i Ovnove, koji trebaju biti oprezni u mnogim životnim sferama.

Potrebno je dosta paziti u komunikaciji i ne postupati impulzivno. Povećan oprez je potreban u prvoj polovici mjeseca, dok druga može biti opuštenija posebno kada bude mlad Mjesec u Strijelcu i kada se pesimizam preko noći pretvori u optimizam.

Mnogo lakši i opušteniji period je od početka vladavine Strijelca pred kraj mjeseca.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, kako je Jupiter retrogradan ponovo u Ribama, to će vama dati ponovni interes za duhovni razvoj, mentalni rad, putovanje u inozemstvo. Kako se pomrčina Mjeseca događa u vašoj kući novca, to se može odraziti na mnoge životne aspekte.

Moguće je da neki Ovnovi promijene posao. Bilo bi najbolje da se oko pomrčine suzdržite od bavljenja nebitnim stvarima kako bi uradili one prave i bitne.

Turbulencije u polju financija su sigurne, što će vas opet ponukati da se posvetite duhovnosti. Pojedini Ovnovi mogu imati i problem s prijateljima. Emotivno opstaju parovi koji su jaki, a oni koji to nisu mogu se razići.

BIK

Dragi Bikovi, kako se u vašem znaku događa pomrčina i pun Mjesec onda će vas natjerati da se preispitate koliko su točna vaša uvjerenja. Najbolje je da oko 08.11., par dana prije i poslije, ne donosite bitne odluke.

Naglašen je rad na duhovnosti i samospoznaji. Ako se osjetite iscrpljeno, ne brinite to je samo proces čišćenja.

Pojedini Bikovi mogu imati financijske poteškoće koje ukazuju da su vaša očekivanja bila dosta nerealna. Promjene se mogu događati i u karijeri dok vam predstoji mnogo bolji period krajem mjeseca.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, početkom mjeseca ne planirajte nikakve velike i bitne poslove, jer 8.11. je pomrčina koje će utjecati na Merkur, Uran, Veneru i može doći do promjene u duhovnom razvoju ili u financijskom.

Ako ste planirali put u inozemstvo možda bi bilo bolje da ga odgodite. Mnogi Blizanci sada gledaju drugačije i ozbiljnije na mnoge stvari i bitno im je kakav dojam ostavljaju na druge pa mogu dobiti vjetar u leđa.

Sasvim je sigurna vaša realna zarada i priljev novca koji može zadovoljiti vaše ciljeve i pokriti troškove. Pojedini Blizanci mogu imati i komplikacije u svom domu s obitelji. Nezaposleni Blizanci bi mogli naći posao u posljednjoj dekadi mjeseca poslije 22.11..

Moguće je da se odlučite za prekvalifikaciju i neko novo učenje. Promjene su sigurno ispred vas.

RAK

Dragi Rakovi, vama uvijek pomrčina Mjeseca donosi veliku promjenu, posebno sada kada pokreće Merkur, Uran i Veneru i tjera vas da se preispitate i sagledate kakav dojam ostavljate na druge ljude. Možda bi bilo najbolje da bitne velike stvari odgodite za drugu polovicu mjeseca.

Pojedini Rakovi mogu imati problema i nesuglasice s partnerom pa čak i prijateljima. Izbjegavajte konflikte s rodbinom, s obitelji, bratom, sestrom. Svi konflikti mogu se događati zbog financija pa ne dozvolite da se to dogodi.

Mnogi Rakovi mogu imati dobar period pred kraj mjeseca koji može znatno uvećati novčane priljeve. Mnogi Rakovi mogu umnožiti svoje bogatstvo. Izbjegavajte špekulacije, ogovaranja i tračeve s kolegama na poslu.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se mogu događati određene promjene u karijeri, moguće da promijenite posao ili način rada. Postoji mogućnost da dođe do neslaganja s nadređenima pa ne donosite odluku impulzivno. Moguće je da vaš nadređeni prenosi svoje frustracije na sve vas.

Pojedini Lavovi mogu imati nesporazume i pokoju svađicu sa svojom braćom i sestrama, rodbinom, susjedstvom. Izbjegavajte konflikte koliko god je moguće do pred kraj mjeseca.

Moguće je da u preispitivanju svojih ciljeve niste bili realni što bi sada mogli shvatiti. Budite strpljivi s emotivnim partnerom i potrudite se da ne gurate samo sebe i svoje interese u prvi plan. Dobro razmislite ako se nađete na nekoj životnoj prekretnici gdje i kuda da krenete.

DJEVICA

Drage Djevice, ako ste student potreban je oprez. Pojedine Djevice mogu imati test kada je prijateljstvo u pitanju. Neke osobe mogu imati promjene na poslu u hijerarhiji ili mogu dobiti povišicu. Određeni prijatelji bi mogli imati problema pa bi se uslijed toga mogli pogrešno postaviti prema vama, a to im ne trebate zamjeriti.

Ipak budite oprezni u danima oko pomrčine, 8.11., jer možete imati pad energije i možda se nećete osjećati dobro. Ako imate osjećaj da ste se udaljili od voljene osobe, onda se dogovorite i lijepo popričajte o svemu.

Ipak budite oprezni jer cijeli mjesec Mars će biti retrogradan koji vam može dati nervozu te vanjsku i unutarnju borbu.

VAGA

Drage Vage, vama ova pomrčina može donijeti suočavanje s nečim što je došlo do kraja i treba se pokrenuti nešto novo. Mnoge promjene se događaju na dubokom psihološkom planu. Pojedine Vage mogu poželjeti da promijene dosadašnji životni put i krenu u nešto novo.

Veliki testovi bi se mogli događati u vašim religijskim i duhovnim uvjerenjima pa je moguće da nešto odbacite i krenete stvari gledati drugim očima. Kako će Mars biti retrogradan u Blizancima onda možete tijekom cijelog mjeseca imati neke duple šanse i da niste na čisto za što da se opredijelite.

Pojedine osobe mogu imati i poteškoće u učenju. Generalno gledano nije vam ovaj mjesec loš, a posebno će druga polovica biti povoljna.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, univerzum radi za vas, stoga ne razmišljajte mnogo, već se opustite. Vama se pomrčina događa u vašem polju partnerskih odnosa pa ako imate partnera vaš odnos bi se mogao naći na testu.

Venera, Merkur i Uran bi vam ovog puta mogli donijeti komplikacije u ljubavi, s prijateljima i u odnosima. Budite pojačano oprezni posebno i u obiteljskim odnosima kako bi izbjegli razne drame.

Ipak se situacija stišava sredinom mjeseca pa bi do kraja mjeseca trebali imati bolji financijski priljev i veću harmoniju. Svakako napredak je ispred vas, posebno kada i Jupiter krene direktno krajem mjeseca.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kako se pomrčina događa u vašem polju zdravlja, posla i svakodnevnog života – u toj sferi možete očekivati promjene. Kako je Mars retrogradan cijeli mjesec u vašem partnerskom polju onda se i tu mogu mijenjati mnoge stvari.

Ako idete kod liječnika moguće je da neke dijagnoze budu pogrešne pa ponovite i na drugom mjestu. Sigurno je da mijenjate navike i stil života. Pojedini Strijelci mogu duboko razmišljati o prolaznosti života i fokusirati se i posvetiti duhovnom životu.

Već kada krene vaša vladavina i vaš planet Jupiter krene direktno, vama predstoji mnogo ljepši i sretniji period.

JARAC

Dragi Jarci kod vas se pomrčina događa u petom polju ljubavi pa budite spremni na ljubavne drame. Nikako ne donosite velike i krupne životne odluke. Pojedini Jarci bi mogli imati od svoje djece zahtjev da im se više posvete.

Neke osobe se fokusiraju na posao i kreću velikim zamahom, jer su u posljednje vrijeme bili manje ambiciozni. Mnogi Jarci sada mogu dobro razmotriti svoje troškove.

Moguće je da uslijed pomrčine i utjecaja na Veneru, Merkur i Uran čak i osjetite neke simptome koji vas mogu uplašiti, ali ne brinite to organizam odbacuje toksine koji su se nagomilali.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se sve događa u vašoj kući obitelji, u domu, gdje može doći do turbulencije pa ne donosite nikakve odluke na prečac. Moguće je da se vaša obitelj, rodbina, suoče s nekim problemima, dok vi u kući trebate uraditi neki premještaj, popravke pa su moguće i neke drame koje neće ni vas zaobići.

Pojedini Vodenjaci mogu imati neke neobične fizičke simptome, ali ne brinite sve prolazi za par dana. Već u drugoj polovici mjeseca vi se možete osjećati mnogo bolje.

Karijera je dosta slična kao u prethodnom mjesecu pa čak i bolja krajem mjeseca. Vi svima pomažete pa i ovaj put možete riješiti kolegama neke probleme i pomoći im.

RIBE

Drage Ribe, u prvoj polovici mjeseca zbog retrogradnog Marsa vi možete konstantno biti izloženi stresu. Pravo je vrijeme da se razvijate duhovno i ako ste u prometu potrebno je da pojačano pazite.

Emotivno, zauzeti bi mogli biti na testu, opstaju samo partneri koji su jaki. Sve planove bi bilo najbolje pomaknuti za period nakon pomrčine.

Slobodne Ribe razmišljaju čak i o braku, ali u ovom mjesecu trebate biti oprezni s kim ulazite u vezu. Mars je retrogradan pa su uvijek dvije šanse.

Izvor:Atma

Leave a Reply