KAKO DA IZGLEDATE BAREM 5 GODINA MLAĐE: Žene od stila kojima se svi dive koriste OVE TRIKOVE

Otkrijte modne trikovi uz koje ćete izgledati mlađe

Aksesoari mogu da doprinesu svakom autfitu ili da ga unište u potpunosti. Oni takođe mogu da vam dodaju godine, ali ako odaberete dobre aksesoare zapravo je moguće da vratite vrijeme unazad i uz pomoć aksesoara izgledate čak do 5 godina mlađe.

Par ideja za nošenje aksesoara, koji će učiniti da izgledate prefinjeno i mlado:

Šešir

260505-devojka-ff

Pored toga što će učiniti da izgledate damski, može vas zaštiti od spoljašnjih uticaja. U prodaji postoji bezbroj modela, koji će se odlično uklopiti uz vaš autfit.

Naočare za sunce

Zaštitiće vaše oči od sunčevih zraka, a pored toga izgledaćete kao holivudska zvijezda. Odličan su izbor ukoliko izgledate umorno i niste stigli da se našminkate. Ono što je bitno jeste da vodite računa pri odabiru modela, te da oblik naočara uskladite sa oblikom glave.

Nakit

256803-nakit-ff

Dobar nakin odradiće više od pola posla kada je vaš autfit u pitanju. Ukoliko se odlučite za klasičnu odjeću, bez mnogo detalja, nakit će učiniti pravo čudo i začiniće vašu odijevnu kombinaciju. Vodite računa da ne pretjerate kada je nakit u pitanju, te neka vam na umu bude čuvena rečenica “Manje je više!”.

Torba

256803-nakit-ff

Ukoliko imate dobru torbu, sve drugo može otići u drugi plan. Bilo da ste neko ko voli da eksperimentiše ili neko ko voli klasiku, tržište nudi razne modele koji će vas oduševiti. Ljeti birajte veselije tonove, a za zimu ostavite one bejzik boje kao što su crna i bež.

(Stil)

Leave a Reply