BIJELI LUK + 2 NEPROCJENJIVA SASTOJKA: Moćna mješavina koja čisti organizam i jača imunitet – uzima se po jedna kašičica na prazan stomak

Mješavina od 3 sastojka koja poboljšava zdravlje.

Isprobajte ovu moćnu mješavinu od 3 sastojka koja jača imunitet i čisti organizam od toksina.

Bijeli luk pomaže u pročišćavanju krvi, čišćenju krvnih sudova i sprječava stvaranje krvnih ugrušaka. Bijeli luk pomaže i da se ukloni tečnost nakupljena u zglobovima i kostima i spriječi kalcifikacija. Takođe sprečava kalcifikaciju u kolenima. Bijeli luk pomaže i da se riješite parazita u tijelu, i čisti organizam od toksina.

Limun je antioksidans i ima antivirusna svojstva.

Med je najslađi način da spriječite infekcije. Sadrži vitamine, minerale, aktivne enzime, aminokiseline, organske kiseline, antibiotske supstance, polen. Zlatni eliksir stimuliše imuni sistem. Med takođe ima moćne antibakterijske sastojke koji ga čine neprocjenjivim.

Sastojci:

2 limuna
2 glavice bijelog luka
200 ml meda

Priprema:

Cijele limunove stavite u činiju i prelijte vrelom vodom. Potrebno ih je dobro očistiti. Dodajte 1 kašičicu sode bikarbone i ostavite tako 10-15 minuta. Za to vrijeme očistite i sitno isjeckajte beli luk. Uzmite čistu staklenu teglu i sipajte bijeli luk. Nakon 15 minuta limunove dobro očistite i isperite u čistoj vodi pa obrišite ubrusom. Iseckajte ih na sitno zajedno sa korom. Dodajte u teglu i promešajte. Na kraju sipajte med i dobro promešajte. Zatvorite teglu i čuvajte 7 dana u frižideru. Nakon toga može se koristiti. Ova mješavina uklanja loš holesterol i pomaže u mršavljenju.

Konzumiranje: Uzmite jednu kašičicu mešavine, pojedite pa popijte čašu tople vode ili mlijeka. Uzima se na prazan stomak. nakon pola sata možete doručkovati. Nakon što pojedete celu teglu, napravite pauzu 3 nedelje. Nakon toga možete ponovo napraviti novu mješavinu.

Napomena: Prije upotrebe prirodnih lekova posavjetujte se sa svojim ljekarom.

Izvor: Stvar ukusa

Leave a Reply