NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će se opariti do 23. oktobra, BLAGO VAMA

Sunce, Merkur i Venera u Vagi bude u nama potrebu da uspostavimo balans u svakodnevnom životu, ali nas Mars u Blizancima stavlja u nepredviđenje situacije. Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi imaće odlične šanse da zarade novac

Nalazimo se u sezoni Vage, a osim samih Vaga kojima ovaj period prija, pojedini horoskopski znaci imaće sreće na finansijskom planu.

U nedelji koja je pred nama do 23. oktobra novac će imati Djevice, Vage, Lavovi i Strijelčevi.

DJEVICA
Naglašeno drugo polje novca donosi vam odlične prilike za zaradu. Pred vama je nedelja u kojoj vas očekuje novčani dobitak. Ovo je period godine u kojem možete da zaradite na osnovnu nečega što vam je dosad bio hobi.

VAGA
Sezona vašeg znaka vam prija, pa ne brinete za novac. Kako su u vašem znaku Venera, Sunce i Merkur možete da igrate igre na sreću. Novac u vašem slučaju stiže iz inostranstva. To može biti saradnja i sa inostranom firmom.

LAV
Uskoro ćete čuti vijest o nekom novcu. To nije velika cifra, ali će pregovori biti dobri. Lavovi koji se bave trgovinom imaće uspješnu nedelju za zaradu.

STRIJELAC
Saturn u boljim aspektima donosi vam stabilan finansijski period. Pregovori oko novca će se nastaviti, tako da ćete od prijatelja čuti za odličnu priliku za zaradu. Vodolije i Vage su vam dobri partneri za zaradu novca, piše Informer.rs.

Leave a Reply