ZAPALJENJA KUĆA MIKIJA ĐURIČIĆA: Evo šta je sa njegovom kćerkom i suprugom

Nevjerovatno

Dok je Miki Đuričić u “Zadruzi 6”, njegova porodica napolju je preživjela dramu kada je u subotu komšija pokušao da zapali zadrugarovu porodičnu kuću u Kupinovu. Naime, kako je za Republiku ispričala Mikijeva supruga Angelina, čovjek iz komšiluka upao je na njihov posjed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio lijevu stranu fasade, a onda i zapalio. Kad je planula vatra, druge komšije su pritrčale da gase i spriječile veću štetu.

– Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru – otkriva za portal Angelina, koja kaže da je u to vreme s kćerkicom Dunjom bila u Inđiji:

Srbija Danas / Saša Džambić

– Spremale smo se da krenemo u Kupinovo! Mirko je negdje bio izašao i, srećom, zaključao je kuću. Taj čovjek je pokušao da uđe kroz prozor, došao je s namjerom da sve zapali. Ja to nikad nisam čula da neko nekom dođe da zapali kuću! Pozvala sam policiju, došli su odmah i forenzičari, moram da pohvalim sve iz opštine Pećinci, momentalno su reagovali. Nadam se da će ga zadržati u zatvoru ili u nekoj drugoj ustanovi.

Leave a Reply