ČIM PREĐU 50- TU, ŽENE BI SE TREBALE OBLAČITI OVAKO: 6 ultramodernih komada – izgledat ćete mlađe i modernije

Naše omiljene 50+ influenserke nose ove moderne komade.

Starost je očigledno samo broj. I ni na koji način godine koje imate ne bi trebalo da imaju bilo kakve veze sa vašim modnim izborima. Uz to, često koristimo žene starije od 50 godina za vrhunske smernice za stil s obzirom na njihovo iskusnije modno gledište i njihovo iskustvo pokušaja i grešaka prilikom građenja stila.

Nedavno smo pregledali njihove Instagram feedove i ubrzo nam je postalo očigledno da postoje određene osnovne stvari i moderne osnove koje često nose.

Nastavite da skrolujete za komade koje ove uticajne žene nose non-stop, zajedno sa inspirisanim odabirima za kupovinu ako ste zainteresovani da dodate neki od njih u svoju kolekciju.

1. Kožni komadi

Veštačka koža daje potpuno novu dimenziju outfitu i podiže ga na viši nivo, a nema razloga da ovakav komad i vi ne uvrstite u svoju svakodnevnu garderobu.

2. Košulje u boji

Da li ste uhvatili sebe da ste se u određenim godinama sveli na jednu ili dve boje? Ne gubite modni entuzijazam i vratite se živim nijansama koje čine da izgledate mlađe i modernije.

3. Wide-Leg farmerke

Farmerke s nogavicama ravnog kroja su must-have za sve generacije jer izgledaju neverovatno elegantno za svaku priliku.

4. Blejzeri

Kada kažemo blejzeri, ne mislimo na one najklasičnije. Poigrajte se sa krojevima, materijalima i dezenima – moda ne poznaje granice!

5. Oversize naočare za sunce

Neka notu luksuza u vaš outfit unesu oversize naočare za sunce – i praktične, i stylish.

6. Torbe male do srednje veličine

Male torbe su izrazito chic, ali malo šta stane u njih, što ne odgovara današnjim business ženama. Zato biramo kvalitetne torbe srednje veličine, i obraćamo pažnju da uvek budu efektne.

Leave a Reply