NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE OD JABUKE, PERŠUNA I LIMUNA: Ako ga ovako pijete smršat ćete za 2 SEDMICE

Ukoliko želite da smršate ne morate da se odričete omiljene hrane i da vršite restrikcije. Samo uvrstite ovaj domaći napitak u svoju dnevnu rutinu. Pijte ga uveče u roku od dvije sedmice i izgubićete nekoliko kilograma.

Jabuke su bogate mineralima, a takođe ubrzavaju metabolizam.Odličan su prirodni lek za borbu protiv gojaznosti. Zasitne su i bogate vlaknima. To znači da izvlače zadržanu tečnost i bore se protiv zatvora. Sadrže malo kalorija – oko 80 u jednoj jabuci, a velika količina vlakana pomaže da se nosite sa jutarnjom glađu. Takođe su bogate vitaminom C.

Limunov sok poboljšava metabolizam. Ulazeći u stomak, povećava kiselost, što ubrzava varenje hrane. Ima blagi diuretički efekat – tijelo uklanja višak tečnosti, a to je važno u borbi protiv viška kilograma. Uklanja toksine, čime se telo čisti, a unutrašnji organi rade skladnije. Poboljšava varenje i promoviše bržu apsorpciju hranljivih materija iz hrane. Limunov sok smanjuje nivo lošeg holesterola i podstiče dobru cirkulaciju krvi u tijelu. Ovo vam omogućava da izgubite težinu na potpuno zdrav način, jačajući imuni sistem.

Peršun sadrži više vitamina C nego pomorandže – samo 20-30 grama sadrži potrebnu dnevnu dozu vitamina C za odraslu osobu. Konzumiranje peršuna pomaže u održavanju jakog imunološkog sistema. Peršun je jedan od najboljih začina za mršavljenje.
Ne samo da podstiče gubitak težine, već i jača organizam – normalizuje funkciju jetre, uklanja toksine, reguliše apetit, uklanja višak tečnosti, nadoknađuje nedostatak vitamina i ubrzava metabolizam masti.

Sastojci
:
2 jabuke
1 limun
1 čaka peršuna
300 ml mineralne vode
2 kašike sode bikarbone

Priprema:

Jabuke, limun i peršun dobro operite, i potopite 20 minuta u hladnu vodu u kojoj smo rastvorili 2 kašike sode bikarbone. Isjecite peršun i jabuke i stavite ih u blender. Dodajte im limunov sok i mineralnu vodu. Miksajte. Pijte sok svake večeri tokom 2 nedelje.

Napomena: Prije upotrebe ovog recepta, konsultujte se sa ljekarom.

Izvor: Stvar ukusa

Leave a Reply