Klikom na sliku zatvorite prozor.

ŽELJK0 MITROVIĆ PODIJELIO SRETNE VIJESTI: Ne krije koliko je ponosan na kćerku – EVO ŠTA JE UPRAVO OBJAVIO (FOTO)

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, podelio je sa svojim Instagram pratiocima srećne vijesti.

Njegova kćerka, Sandra Mitrović, učinila je svog oca Željka ponosnim čovjekom. Oduševljen njenim uspjehom Mitrović je rekao:

“Moja Sandra na Valter Festu opet dobi nagradu publike za njen film “Komedija na tri sprata! Ponosan čale!”

Mladenovački Centar za kulturu i turizam od 22. do 25. septembra organizovao je peti filmski „Valter fest“ posvećen sjećanju na Velimira Batu Živojinovića. Prvi film mlade rediteljke Sandre Mitrović pod nazivom “Komedija na tri sprata” ,koji je svoju svjetsku premijeru imao prije mjesec dana, sada je na “Valter festu” dobio nagradu publike. „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade.

Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Komšije su vjjerno dočarali velikani domaćeg glumišta: Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, ali i mlade snage Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić i Pavle Mensur. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Mlada rediteljka Sandra Mitrović, nagradom publike je pokazala da će film zasigurno imati veliku bioskopsku popularnost, ali je ovom nagradom najavila da će se priznanja u njenoj karijeri zasigurno nizati.

Izvor:Kurir

Leave a Reply