SLAVLJE U DOMU ACE PEJOVIĆA: Kćerka im saopštila prelijepe vijesti – PRISTIŽU ČESTITKE

Ćerke Magdalena, Marija i Iva Biljani i Acu su sve na svijetu.

Aco Pejović je ponosan otac tri ćerke, koje je dobio u braku sa suprugom Biljanom, za koju ne krije da je stub njihove porodice.

“Normalne škole, državni fakulteti, vožnja do škole gradskim prevozom, istinom protiv svih dignutih nosića, tinejdžerskog doba… Ma, žive kao sav normalan svijet. Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još djevojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, sretan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umiju da izbjegnu zamku javnosti u koju djeca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu”, rekao je nedavno Pejović i istakao da su se on i supruga trudili da nasljednice usmjere na pravi put

“Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrijednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se miješamo ni u šta, to su sjajne mlade dame”, rekao je svojevremeno za “Hello!”, a sada ih je srednja ćerka obradovala diplomom Medicinskog fakulteta.

yb8k9kpturbxy8wzgyzndrmzwe5ytzjmjhlztcwnjljnjk2otq4yzy4zc5qcgerkwlnaf4agaewbq

Vesna Milanović Pejovićeva prijateljica i voditeljka na svom Instagramu čestitala je mladoj ljekarki na dosadanjem uspjehu:

“Moja izabrana ljubav. Ono kad oduvaš Medicinski fakultet.“

Aco Pejović kaže da je, po potrebi, strog otac.

“Kad treba strog sam otac, ali u principu nisam. U bitnim momentima, kada klincima treba da pokažete ko je glavni u kući i da je to što govorite za njihovo dobro, onda moram da budem strog. Dozvoljavam ćerkama da imaju momke. Nisam protivnik toga, jer je to prirodno i normalno. Oni dolaze kod mene u kuću kako bi ih upoznao. Momke prvo ispitam šta im rade mama i tata”, rekao je za “Blic” pevač koji se trudio da ćerkama usadi prave vrijednosti.

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply