ASTROLOZI TVRDE – SUTRA JE BITAN DATUM: 3 znaka čeka VELIKA PROMJENA, evo šta će se desiti

Datum koji moramo da iskoristimo

Astrolozi su rekli da je pred nama veoma važan period jer retrogradni Merkur pravi blizak aspekt sa Suncem u istom znaku. Veoma je važan aspekt za komunikaciju i pregovore.

Tranzit Sunca u konjunkciji sa Merkurom stavlja fokus na vaše razmišljanje i komunikaciju i putovanja na kratke udaljenosti.

Donosi mentalnu budnost, brzo razmišljanje, prilagodljivost i radoznalost. Očekujte povećanje lične interakcije u vašem komšiluku, sa braćom i sestrama, školama i preko Interneta.

Dakle, ovo će biti naporno vrijeme sa mnogim sastancima, prepiskama, društvenim aktivnostima, novim informacijama za obradu i odlukama koje treba donijeti.

Ovaj moćan astro period najsnažnije će osjetiti Device, Jarčevi i Bikovi.

Ovo je dobro vrijeme za deljenje ideja, pravljenje planova, kupovinu i prodaju, pregovaranje i upoznavanje novih ljudi.

Generalno će dobra energija vladati među ljudima pa samim tim je normalno i logično da se i neke nove stvari i ideje realizuju.

Trebalo bi da se osjećate prijatno sa javnim govorom i iz njega biste bili sjajan prodavac, glumac ili političar. Vaša kameleonska sposobnost poboljšava vaš talenat za glumu ili odabir odredjene ličnosti u zavisnosti od situacije.

Na ono što treba da obratimo pažnju jeste na naše unutrašne stanje i osjećajte. Ne dozvoljavaje da loša energija ostane u vama, već je pobijedite sa novom koja dolazi.

Leave a Reply