KRALJ ČARLS JE ZABRANIO DA DOĐE – ALI EVO KO JE POZVAO MEGAN U VINDSOR: A ono što je ona uradila je ponovo razbjesnilo sve u porodici

Kraljevska porodica stavila je tačku na skandale, zajedničkim pojavljivanjem braće Vilijama i Harija na odavanju počasti kraljici. Njih dvojica bili su u pratnji svojih supruga.

Smrt kraljice Elizabete više nego ikad ujedinila je kraljevsku porodicu. Susret braće Vilijama i Harija, koji su došli u pratnji svojih supruga, Kejt i Megan privukao je veliku pažnju.

Kao dječaci, Vilijam i Hari su bili nerazdvojni, nalazili su utehu jedno u drugom dok su se nosili sa potresnim gubitkom princeze Dajane. Ipak, nakon što su obojica osnovali svoje poridice veoma su se udaljili, te se njihov odnos znatno promijenio.

Britanski mediji pisali su o tome kako je kralj Čarls strogo zabranio pojavljivanje Megan u zamak Balmoral, te da je sinu Hariju rekao da nije dobrodošla.

Izvor blizak kraljevskoj porodici rekao je da je Vilijam danas ipak pozvao Harija i Megan da se pridruže njemu i Kejt, kako bi zajedno odali počast kraljici.

Princ i princeza od Velsa i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pozdravljeni su aplauzom dok su zajedno šetali duž kapija zamka Vindzor dok su odali počast naslijeđu Njenog Veličanstva.

295237-profimedia0721462632-ff

foto: Shutterstock

To je ujedno i njihovo prvo pojavljivanje nakon dužeg vremena, dok su posljednji put viđeni zajedno 2020. godine.

Tokom šetnje koja je trajala oko 30 minuta, parovi su se držali na distanci, te nisu imali pretjeranu komunikaciju. U jednom trenutku braća su razmijenila nekoliko rečenica, u odsustvu njihovih supruga.

Članovi kraljevske porodice pregledali su more cvijetnih poklona postavljenih ispred kapija imanja Berkšir u znak počasti pokojnoj kraljici.

Javnost je bila oduševljena njihovim zajedničikim pojavljivanjem.

„Divno je vidjeti ih oboje zajedno. Možda mogu da se vrate u pravi odnos. Divno talasanje prolazilo je kroz gomilu dok su se približavali. Nadamo se da će isceljenje između Harija i njegovog brata sada početi. Tako sam uzbuđena što sam ih oboje videla zajedno. Divno je.”, rekla je jedna žena koja je bila prisutna za Dejli Mejl.

Dok su ostali članovi porodice bili na distanci sa velikim brojem prisutnih ljudi, Megan je bila veoma prisna, te se rukovala sa njima, a u par navrata i grlila.

Kritičari su odmah osudili ovakav potez, smatrajući da se ne uklapa u kraljevski protokol.

(Stil)

Leave a Reply